George Michael si aruncatu pe geam



ce mai e nou in romanika? mai nimic.

cel mai important eveniment a fost concertul lui Georgica poponarul. mie mi-ar fi fost greu sa mai si dau bani ca sa-i vad fundul, mai ales ca am fost f dezamagit ca s-a lasat prins acu cativa ani in weceu cu mina pe putzulica unui militian englezoi... a mai adormit si la semafor(vezi poza-real!). ma gandeam: "Doamne, dar cat tin semafoarele pe rosu astia in Anglia, de adoarme omu asteptand?". mda, era cam obosit la 2 noaptea dupa atata prizat.
ma intreb daca i-au placut baietii din romania?
apropo de ce unii au inceput sa prefere barbatii...se pare ca tot femeile sunt de vina. daca ar fi sa ma iau dupa media de acolo, se face caz despre un pusti labil psihic care avea o relatie cu o fosta profa casatorita.
vinovatul moral pentru moartea baiatului? individa.
fiind fosta lui profesoara, nu avea voie sa permita o astfel de relatie, oricat o chinuiau hormonii. relatia profesor elev (doctor /pacient, preot/credincios) trebuia pastrata si atat. dar gagica mai era si casatorita. la ce ii mai trebuia sa se pupe-n bot cu un copil cu cosuri? relatia dura de un an. come on! pradatoarea asta si-a ratat meseria, trebuia sa se faca direct tarfa. dupa cum arata si sotul ei, se pare ca muierii ii cam placeau prospaturile, de asta era mereu in preajma tinerilor transpirati si ii invata de limba. romana.
ori barbatul ei nu mai presta ori era "menage au trois".
sau daca e doar ceva simplu, femeia i-a facut pe amandoi. unul s-a omorat, altul a fost un fraier. pai sa nu-ti iei campii in locul sotului? las-o, las-o. she's trouble.
partea interesanta e ca romanii au inceput sa faca bani din aceste situatii triste. adica au deskis un cont unde puteti sa va varsati banii ca sa ajutati familia baiatului care s-a sinucis prin aruncare de la fereastra. nu stim inca cine i-a deskis fereastra.

Popular Posts