Bloguri canadiene

In ultima perioada am intrat pe bloguri si in Canada. Am vazut cateva lucruri bune la unii oameni asezati si la locul lor, www.outblu.com si www.lasueta.info.
Dar nu am sa promovez niciodata niste bloguri execrabile a cel putin 2 tineri/adolescenti care au ajuns de foarte putin timp in Canada, sub un an, si care injura cat pot ei Romania. Unul e din Toronto si unul din Montreal. Am fost total scarbit de limbajul lor si mai ales de lipsa lor de logica. De faptul ca au impresia ca stiu totul despre viata, Romania, Canada, lume, preturi.
Daca bei tap water asta nu te face Canadian.
Daca ai fost la WalMart si ai cumparat tot ce era on sale, asta nu te face Canadian si nici nu-ti da dreptul sa injuri Romania fara sens.
Daca tot ce faci este sa consumi banii parintilor care s-au chinuit sa ajunga aici pt tine si nu produci nimic onorabil, asta nu te face mai inteligent decat altii.
Daca pe blog tot ce faci este sa dai paste din ziare si sa te filmezi cat de gay esti, mai bine te intorci dupa 6 luni de unde ai venit. oricum aici esti un nimeni.
Ma mai intreb daca parintii stiu ce faceti cand va inchiati singuri in camera?
Mai baietei, ca sa ajungi Canadian trebuie sa platesti taxe la greu. ca sa ai bani sa le platesti, trebuie sa muncesti tu. dupa ce munciti voi vreo 4 ani asa, si platiti taxele, statul Canadian va face onoarea sa va acorde posibilitatea sa aplicati pentru cetatenia Canadiana. daca indepliniti conditiile, veti avea ocazia de a trece un test pentru cetatenie. si daca il luati, desi ma indoiesc, veti fi invitati sa jurati credinta Reginei Mama si Mostenitorilor ei. ( exact, Canada nu are presedinte, cum multi cred, ci este supusa Reginei Angliei, venerat fie-i numele. Canada este monarhie.)
ei, pentru a ajunge in aceasta situatie, va recomand si voua si parintilor vostri sa va tineti gura si sa ganditi de 2 ori inainte de a posta ceva pe un mediu public. aici sunt alte legi.
Canadienii adevarati au valori morale. Ceea ce voi nu aveti. Mi-e rusine ca sunteti de neam cu mine. Ma faceti de rusine. Mai bine inapoi in Romania cu voi.

Popular Posts