Lucian Bute facut KO

Am citit mai multe comentarii de la oameni care nici macar nu au vazut meciul, care deci nu stiu despre ce e vorba. Inclusiv Moshu Leonard Dorin Doroftei: "Nu am vazut intalnirea, dar am auzit ca a fost un super meci.". Respect - dar nu poti vorbi daca nu ai vazut!
Victoria lui Bute a fost contestata chiar de comentatorii sportivi din Canada, care de obicei sunt corecti. Sa fim si noi corecti: daca lucrurile se petreceau exact invers, iar Bute il culca la pamant in ultima repriza, in ultimele secunde pe
Librado Andrade nu am fi cerut acum cu totii victoria pt Roman? sunt sigur ca da.
Urmariti singuri si ganditi din pdv obiectiv, daca puteti:



Cand mai erau 32 de secunde Lucian primeste o lovitura la tampla dreapta si isi pierde controlul. Din momentul acela nu el NU mai loveste sau blocheaza. la sec 30 mai primeste o lovitura in dreapta capului. iar alta la secunda 19 si cade pe corzi. Bute e lovit tare de tot la 0:14 si de acolo isi pierde echilibrul si parcurge cu spatele tot ringul si se sprijina de corzi dar in sec 10 mai incaseaza o lovitura din dreapta care il trimite spre stanga, clatinandu-se vadit. Se pare ca se prabuseste neatins de adversar. Librado il urmareste si cu o lovitura puternica in stanga capului il trimite la pamant pe Bute. Arbitrul il numara de 6 ori si se opreste apoi sa il atentioneze pe ala sa stea in coltul neutru. Apoi incepe iar sa il numere de la 5. a numarat de 2 ori de 6. la 7 bate gongul si arbitrul il felicita prieteneste pe Bute.
Bute a avut 24 de secunde sa isi revina, si gongul l-a salvat. in ultimul minut de meci este total epuizat si debusolat, nici garda nu o mai tine. Arbitrul a influentat f mult finalul meciului.
In timp ce il numara pe Bute, arbitrul s-a intors spre Andrade, spunandu-i sa mearga in colt. In acest fel, arbitrul a irosit cateva secunde extrem de importante, iar Bute s-a putut ridica. Cand s-a intors sa termine numaratoarea, s-a auzit gongul final
Aici e dat totul cu reluare si cu declaratia arbitrului...canadian.




Voi daca ati fi fost mexicani nu ati vorbi chiar de un aranjament al arbritului cu cei de la Inter Box?

Popular Posts