Profii vor bani! uite cum le putem da!

Şcoala din romania e ceva de jale. Nu mai exista pic de respect. Nici intre elevi, nici intre elevi si profesori. Nu mai e disciplina. Şcoala, dupa familie, e al2lea loc unde se formeaza un om. Pai ce scoala am facut eu, mai tata, mai...treapta 1, treapta 2, examen de trecere in clasa de info intr-a 10a, apoi bacul la 5 obiecte...aia carte! Nu ce e acum, manele, celulare si examene cu rezolvarea soptita in casca! Pai ce le-as face eu? Bai, esti prost? Atunci plateste. Nu exmatriculare, nu "iesi afara din clasa"...Amenda, tata. Şi chestia cu reciclare, recuperare, reconditionare! introdusa de urgenta! Pai ce, credeti ca e chestie comunista? În Canada se face asta pe strada, la orice colt. Se separa cartoanele, sticlele, plasticul, organicele. În cosuri separate. Ia sa aduca iar copii la scoala maculatura si sticle si borcane! cine nu aduce, sa plateasca. Cine chiuleste, sa plateasca. Cine face scandal, sa plateasca! Uu ii ajuta ca ii exmatriculezi. Dar cand ii obligi sa dea bani, atunci ii frigi. Vor profii mai multi bani? Ia sa bage sistem de amenzi in scoli si ai sa vezi de unde scoti tu ca minister banii!
Ia stati asa! cine a spus ca scoala e gratis? De ce sa fie gratis, poate unii vor sa plateasca?! Vreti disciplina, ordine si bani mai multi? Taxati prostia si golania. Cine are figuri in cap, foarte bine, sa le aiba, dar figurile costa. Fondul clasei ar fi cea mai mare banca din Romania. Cu depozite mereu in crestere.
Ps: Ideea asta e copyright-ul meu. Sa nu cumva sa prind vreunul de la minister ca zice ca e a lui si ca o promoveaza pe barba lui, ca ii dau Amenda!

Popular Posts