VisUrat era Dorel (2)

Pe intelesul tau, meseriasule: nu esti un buldozer CAT, cu lama si cupa de excavator, esti o lopata cu coada rupta si tabla indoita. Te-ai dat buldozer, dar acum a trebuit sa recunosti ca esti o amarata de lopata.
Acum sa vezi cum te privesc bloggerii la urmatoarele intalniri: "Uite, a venit si necalificatul!", "L-ai vazut pe Dorel?", "Bai, Dorele, si era mare sobolanu' ala?", "Dorele, ia arata-ne si noua lopata aia, ba!".
Nu ne mai povesti tu cum sta treaba in Romania, nu ne mai da tu lectii de morala si economie noua de acum, ca nu ai caderea, nici pregatirea sa o faci. Muncitorul asta necalificat vine acum si ne tine noua lectii de viata...Du-te la sapat, bai! "Hai, Dorele, mai cu talent, asea"
...Injura-te singur pe blog, ca asta e ceea ce stii sa faci bine, chiar te lauzi cu asta. Injura-te pentru prostiile pe care le-ai facut.
De asta merge asa treaba, ca tara aia geme de frustrati ca tine care nu au educatie dar se dau mai cunoscatori si stie tot, insa nu sunt decat niste habarnisti.
Baiete, Dorele, cu un trecut asa glorios, esti o catastrofa daca vrei sa faci cariera, pentru ca esti usor de LOVIT. Tu nu ai sa accezi la vro pozitie de top, pentru ca esti prea plangacios (imi amintesc vocea ta) si prea incapabil. Si foarte dificil. Nu trebuie sa te privesc ca sa iti spun asta. Imi dau seama din involutia ta, presarata de esecuri.
Acum imi explic totul, de la pornirile lui de ura, la accesele lui de furie spumoasa, totul, frustrarile, aroganta, lispa de educatie...sunt toate caracteristicile de baza ale unui santierist necalificat.
Vis Urat era de fapt Dorel! din reclama la coniacul Unirea! Fraierul Vis Urat era Dorel.
Acum stiu toti cine ai fost. Un Dorel pe un santier cu un comportament de lopatar neimplinit.

Nu am nimic cu munca cinstita si la lopata. Dar nu veni pe net si te da specialist in tasta Enter dupa ce ai tehnoredactat 9 luni la o gazeta obscura, dar tot restul vietii tale ai fost pe santierele patriei, la necalificati si ai vandut curele in liceu.
Unii ar trebui sa isi vada locul lor si, de ce nu, lungul nasului. Asadar, lasa-i pe cei calificati sa zica ceva cand e de zis, nu te mai baga tu sarind de cur in sus ca te pricepi si la aia si la asta...Dorele.
Mistocareli de ghertzoi de santier suntem satui, zilnic vedem cate un habarnist specialist, asa ca tine...

Popular Posts