VisUrat era Dorel (4) - Pentru Lingai

Vad ca asa zisa campanie impotriva mediocritatii blogosferice are succes. O multime de lingai de-ai lui VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda m-au atacat, dar asta nu ma sperie. Voi continua! Unii nu comenteaza pe blogul asta pentru ca le e frica sa nu-si piarda favorurile legate de traffic pe care VisUrat le acorda prin acceptarea commenturilor pe blogul lui. Ce sa ii faci, in Romania blogurile de cacat gen stirile de la ora 5 aduc bani. El isi face traffic pe spatele acestor oameni, ba chiar fura traffic. Se stie povestea.
Multi nu posteaza din aceasta cauza. Oameni care nu au invatat sa scape de frica, comunisti, care nu au curajul opiniei diferite. Lasati melteanu sa impuna trendul si urmati-l. Poate nu stiti sub ce directive scrie el. O sa aflati de aici. In curand.
Amicii lui VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda au inceput sa latre: am primit mai multe amenintari, dar deocamdata ma lasa rece. Scriu ce vreau aici. NU o fac pentru trafic, nu am nici un castig din asta, ci mai mult pierd. Dar o fac pentru ca vreau sa schimb o atitudine in modul de a privi blogosfera. Nu asta inseamna sa faci blog: ceea ce face VisUrat este o parodie pentru traffic si castig pe spatele unor cititori neinitiati. Uitati-va la blogurile de afara. Acolo nu sunt asemenea probleme si atatea injuraturi gen Dorel Melteanu. Si mai e o idee. Voi reveni cu un articol privind patrunderea politicului in blogurile romanesti. Si atunci sa vedeti surprize, cine de unde roade un ciolan. Celor care comenteaza anonim le spun ca au putine sanse sa le fie publicat commentul daca nu spun ceva util. Diferentele intre situatia mea si cea in care era cu restul cu care s-a certat VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda sunt: 1. Mie nu are cum sa imi faca public numarul de mobil si nici nu m-ar suna nimeni. 2. Nu sunt in Romania sa ma intereseze pe unde trec strada. 3. Isi pune familia sa discute, dar nu am de impartit cu ei nimic. Isi foloseste rudele in toate situatiile posibile. Si-a pus familia sa scrie bloguri pentru el, in apararea lui. VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda, esti jooos, tare jooos.
Arhi, eu te inteleg pe tine, trebuie sa il protejezi pe Vis Urat, ca nu e destul de barbat sa o faca singur. In plus, ti-e ruda si nu aveai de unde sa stii cine a fost el.

Popular Posts