VisUrat era Dorel (6) - Episodul Mircea Badea

Pentru ca vad ca sunt citit si de lingaii lui VisUrat, ba chiar de el insusi, episodul de azi va fi cu un limbaj mai low, de cartier, ca sa inteleaga si cititorii lui, care sunt mai prosti decat ai mei. Oricum Cosmar VisUrat ne demonstreaza ca cineva poate deveni o "autoritate" DOAR in functie de trafic, si nu de continut.

Tehnica lui VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda era simpla. Afla numere de telefon si apoi le publica pe blog. In cazul lui Mircea traseul a fost destul de simplu, s-a aflat de prin Antena, via Timisoara?
Cosmar apoi le cerea prostilor sa sune la acel numar. Ce nu stiu insa prostii este ca asta e o infractiune pedepsita pina chiar si de legea Romana.
Faza comica a fost cand VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda si-a divertat numarul de cellular pe numarul lui Badea. A fost gresit. Ca tot Visurat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a platit apelurile la care raspundea Badea...Cat de vishan prost poti sa fii??


Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda nu se poate compara cu Badea. Este un nimeni pe langa el, un zero, nu are nici educatie. Asta se cunoaste si dupa cum se exprima.
VisUrat Frauda ne-a demonstrat inca o data, desi nu mai era nevoie, ca scoala nu a fost prioritatea lui in viata si ca nici acum nu a reusit sa ajunga la un logoped. La radio,
cand l-a sunat pe Mircea, sa se balbaie in direct, a fost facut varza in 2 minute. A starnit rasete pentru ca a emis diverse sunete dezacordate cu un puternic accent de peste Prut. S-a pierdut si tot repeta de pe o foaie ceva, ca un papagal.
De la faza cu berea bauta in timp ce conducea, VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda si-a dat seama ca nu prea mai are multi fani. Sa publice acea poza a fost o miscare tare proasta de marketing involuntar. Au preluat-o toate agentiile de stiri din lume, iar acum VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda isi angajeaza zeci de avocati care sa le dea in judecata. Mai pune o reclama pe site. Poate ii ajung banii de timbru fiscal. Mai scoate un concurs la care mai castiga un apropiat. Mai bea o bere.
Adevarul ca de atunci si-a cam pierdut din suflu VisUrat si nu prea mai ciripeste despre problema. S-a cam speriat de calibrul lui Mireca Badea. Il mai pune pe socru sa scrie cate ceva sau pe nevasta, dar el se da lovit. S-a ascuns in spatele lui Huidu, caruia ii furnizeaza soparle din Antena. Mai bine lasa 2 vedete sa se lupte, iar tu sapi pe la spate. E mai comod, banii vin din traffic, lasa-i pe fraieri sa intre pe blog si sa aduca bani cand dormi. Sunt curios daca vedetei Huidu, care e un tip care se respecta totusi, o sa ii mai placa asocierea cu un Dorel de pe santier, un culegator de texte, un infractor micutz si rasist si un pic P...ist, incapabil sa lege 2 vorbe pe oral.
Acum Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a revenit la copy and paste pentru seriale trucate. Le scoate de la naftalina, a asteptat ca lumea sa le uite din anii 2000, cand era plin netul de ele. Oricum, mai bine decat promovarea violentei, rasismului si a bautului la volan.

Popular Posts