VisUrat + PSD + PNL = Love (11)

Mii de bloggeri - masa de manevra pentru PSD.
In cazul in care nu ati stiut, sunteti inca sub dominatia PSD-ului si cititi cam ce vor ei sa cititi.
In fiecare zi, comunitatea de bloggeri din Romania asteapta infrigurata ca titanul blogosferei sa mai posteze ceva.
Mii de bloggeri sunt manipulati zilnic, printr-o metoda abila, securista, chiar, de catre PSD (includem aici si PNL, prieteni).
VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda idolul a mii de bloggeri este, de fapt, pe statele de plata ale PSD! Asta nu li s-a spus miilor de cititori. Care, acum sunt informati cum trebuie de un mic slugoi psd-ist, ce si-a luat banii si la alegerile locale din primavara. De la PSD+PNL=LOVE. Daca va amintiti, el era singurul care plangea ca omul de la care veneau banii a fost demis, pentru ca se dusese la nunta cu elicopterul. Asta da viteza. Se spune ca te grabesti ca mireasa la maritat. Adomnitei (15 stele UE) a comis-o inca o data si a fost debarcat.
Cine plangea oricui statea sa il asculte? Nefericitul VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda, gata sa se arunce de pe bloc pentru victoria stangii comuniste in zona cea mai saraca a Romaniei, Moldova. VisUrat a pus frumos umarul la campania primarului PSD NIchita si acum are ziar. Din ce bani? De la PSD, desigur. Iata cum au stat lucrurile si daca se mai mira cineva de ce ne luam de el, acum cam stie.

Popular Posts