VisUrat, Serban Huidu si PSD 10

Legatura intre Serban Huidu, VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda si Dorel Codina? Simplu, PSD-ul.
Ziarul electoral la care lucreaza tarnacopistul Vis Cosmar, IasiPlus, este al PSD Iasi. Cine este insa domnul Codina? Dorel Codina, fost lucrator la Ziua de iasi detine acum IQ Media si este seful ziarului IasiPlus, precum si al domeniului iqnews.ro si, intamplator, fostul proprietar al domeniului visurat.ro. "Iasi Plus" este editat de IQ Media - firma care face reclama in lifturi! Cine mai lucreaza acolo? Loredana Popovici, Florin Chiriac, Sorin Bocancea si Daniel Sandru – persoane extrem de apropiate lui Doru Tompea, seful de campanie al lui Nichita. Si bineinteles, VisUrat! Gazeta "Iasi Plus" este tiparita la Tipografia Albina, apartinand Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. De la aceeasi tipografie iese si "Curierul de Iasi", celalalt oficios al Primariei. Daca la inceput avea o periodicitate lunara, publicatia la a fost la alegeri resuscitata pentru preamarirea primarului pesedist Nichita. Conform datelor din bugetul local, Primaria PSD Iasi a alocat in 2008 un buget ametitor pentru tiparirea ziarului, evaluat la jumatate de milion de lei.
VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a fost platit in primavara la alegerile locale sa ajute compania PSD Nichita pentru Primaria Iasi. VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a fost la Iasi si a combatut impotriva lui Oprea - europarlamentar si decan universitar, care a tinut UAIC pe primul loc in tara timp de ani de zile, si impotriva Irinei Schrotter - o croitoreasa care a abandonat pentru ca nu avea sanse. A mai combatut el mai multi, mai putin pe Adomnitei, caruia i-a luat si niste bani pentu un site de campanie. Dar se stie: PSD+PNL=Love. Legatura subtila dintre Adomnitei si PSD este deputatul social-democrat Anghel Stanciu, fost deputat de PRM, actualmente PSD-ist si mentor pentru Adomnitei.
Si sa mai zicem ca numai politicienii alearga dupa ciolan? Iata ca si Blogistul VisUrat fugea disperat dupa ceva bani de la PSD. Inca mai primeste de la ei. Asa ca ochii mai mari la ce spune vanzatorul de curele si sapatorul de santzuri. ("pe mine chiar ma cred oamenii care ma citesc" - Visurat). Stie el de unde se inspira.
Mi-a placut tare ca baiatul VisUrat a facut un "blogmeeting" politic intr-o popicarie. Cel mai potrivit loc. Dar asta a fost mai demult. Acum sunt alte alegeri si alti candidati. Unul din ei este Catalin Ivan. De la PSD. Pam pam!
Serban Huidu si PSD-ul? Pai el doarme-n pat cu PSD-ul: sotia si socrul sunt in PSD, iar tatal natural in PRM. Plus afaceri in constructii. Plus intravilan. Dar nu despre Huidu e acum vorba.
VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda, l-ai intrebat pe Badea daca i-a multumit lui Felix. Te intrebam si noi pe tine: "ii mai pupi mina lui Geoana?" Tu scrii la un ziar PSD-ist. Esti platit de PSD. Seful tau e Mircea. Geoana. Logic, esti aservit PSD-ului.
Si cu Ion Iliescu cum mai esti? Tot „domnule” Iliescu ii zici?
Nici nu ma asteptam la alte optiuni politice de la un tarnacopist.
Nu fac politica. Nu am simpatii politice in Romania si nici nu ma intereseaza inca nici un partid de acolo.

Popular Posts