VisUrat si Cititorii - episodul 8

Astazi voi continua serialul doar pentru ca mai sunt niste lucruri de spus. Dar nu este nici o placere sa le spun. Va fi liber la injuraturi si va voi prezenta pe de o parte ce au spus cititorii despre VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda si pe de alta parte, ce a spus el, ca sa puteti face si voi o comparatie. Am scos numele unor cititori, ca sa nu aiba repercursiuni.
Si ca sa nu se creada ca nu am observat, au fost tentative de blocare a contului meu de blog si a celui de la gmail, precum si copilaresti incercari de aflare a parolelor mele, identitatii mele si altele. Sunt prevenit de aceste atacuri. Dupa cum va anunt ca zilele urmatoare chiar ca voi veni cu date concrete despre VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda si afacerile lui.
Ce spun cititorii la COMMENTS:
1.Stefan: rasismul si ura se plimba relaxate pe strada si prin blogosfera. ne facem ca nu ne-am prins de asta? ca, vedeti, este el rasist si incita la violenta, dar e baiat bun in rest, merita sa-l bagam in blogroll. pai daca ne facem ca nu vedem, de ce dracului ne-am mai deschis blog de atitudine?
2. Vali: VisUrat este extremist si xenofob.
3. Unbeq: La tarnacop nu ai nevoie de educatie.
4. OldMan: Cand l-am cunoscut eu pe VisUrat, nu il chema asa. Se numea Dorel Meltean. Acum si-a schimbat numele in Sebastian Bargau Cosmar Furt Frauda.
5.Alexia: Visurat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda declara ca instiga la violenta impotriva infractorilor. Da-ti un punm in gura singur, pentru ca asta esti. e o infractiune sa bei si sa conduci.
6. Bodu87: Trecutul revine.
7. AlexC.: Cat de gay trebuie sa fii ca sa iesi cu VisUrat?
8. SweetBoy: Circulau niste zvonuri ca Cosmar ar fi gay si chiar ca a practicat sodomia in dulcele targ al Iasilor. Poveste veche.
9. David: Eu nu am sa spun: VisUrat, ESTI GAY. Nu vreau sa jignesc. Pe cei care sunt gay i-as jigni. Multi din ei sunt oameni f educati, cultivati, artisti si creatori. De ce te-as alatura pe tine langa ei? Nu meriti nici atat. Esti si ai fost un travestit dualist si alunecos.
10. Pietreanu: Daca un blogger posteaza din cand in cand cate o "stiruca", nu inseamna ca face jurnalism.
11. Gigibecalu: L-am sunat in seara asta pe VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda. Nu se astepta si a inceput sa se balbaie. Si-a cerut scuze si a jurat ca nu mai face. De 10 min plange in baie, cu ursuletul preferat in brate.
12. Buculecu: VisUrat, esti un pic cam analfabet, mai moldovene.
13. Halal79: E greu sa gasesti niste bloggeri curajosi, cam toti il pupa-n fund, ceea ce lui ii cam place...de mult timp...daca intelegi ce vreau sa spun...
14. Un iesean: visurat, esti un vulgar troglodit. argumentele tale infantile. te-ai teleportat din “epoca de piatra” si pe timpul trasnferului ghioaga s-a preschimbat in mouse si bolovanul in tastaura. esti la fel de perfid.
15. Jurnalist: VisUrat si Zoso sfideaza bunul simt si inteligenta si ma doare sa vad cum niste copii ii au drept modele. doar pt ca au niste bloguri cu multi vizitatori nu inseamna ca e ceva de capul lor. sunt niste taranei ipocriti cu figuri de mari smecheri in cap. Blogurile lor sunt pline de posturi de genul “uitati-va la mine cat de destept sunt eu”.
16. HoppeAici: Io nu ma fac remarkat de blogari ai mari pt ca folosesc apa si sapun. nici nu-s gay. deja 2 probleme pt ei.
17. Maria89: Nu iti este rusine sa iti folosesti "familia" ca sa te scoata? ti i-ai pus pe toti pe bloguri, pina si pe socrul tau si acum faceti trafic intre voi, asta chiar e tare. "Socrule, imi mai trebuie 2 visitors, nu vb matale cu vecinu sa intrati pe blogul meu ca sa urc si eu in top azi?"
18. Blogout: Nu va mai luati dupa ei, faceti-va blogurile voastre cum vreti voi, scrieti ce vreti voi, aratati-va personalitea voastra. Blogul nu e un instrument de facut bani, blogul trebuie sa fie interesant, nu sa arate cat de destept e posesorul lui. Scrieti despre ce va pasioneaza pe voi, nu despre ce crede visurat sau zoso. si inca ceva: bloggingul nu e un concurs si nu e o meserie, e o sansa pe care generatiile vechi nu au avut-o deloc: sa scrie liber. e pacat sa o irositi asa. Nu aveti nevoie de ajutor, va descurcati foarte bine si singuri, doar scrieti ce vreti sa scrieti. nu trebuie sa va propuneti sa aveti x mii de vizitatori, ci sa scrieti cat mai interesant (si cat mai corect gramatical).
19. Miratu: De ce repeti mereu: "Sa ma duc si sa plang 10 minute in baie?"
20. Tomas: Ai inceput sa iti injuri cititorii doar pt ca au alte preferinte politice decat tine…….prima data ii injurai pe toti candidatii mai putin adomnitei si implicit pe cei ce voteaza cu ei……iar acum ii injuri pe toti cei ce vor vota cu oprea spunand o gramada de lucruri …neprietenoase……..pai e frumos? tu faci lucrul de care ii acuzi pe altii…spui ca altii te injura ca ai alte preferinte? din commenturi se vede clar ca oamenii doar si-au exprimat parerea si au spus de ce prefera un “Hitler” …tu esti sngurul care injura.
21. Soldatu94: Adevarul este ca tu ai moaca de hot. Daca luam in calcul ca singura ta activitate este sa insiri pe blog neplacerile pe care ti le aduce fizionomia si tinuta vestimentara chiar ma intreb in ce categorie profesionala te-as putea incadra. Cu ce au gresit politistii ca te-au oprit si te-au legitimat ? De ce ii ironizezi in halul acesta nu stiu. Ca sa vezi ca tu ai o problema urca in tranvai imbracat la fel si o sa vezi cum incep oamenii sa coboare cu miinile in buzunare suduind politia canu te stringe de pe strada. Dar ca sa testezi in continuare vigilenta politistilor amesteca-te printre boschetari si dormi 2-3 luni prin canale si ai sa vezi ce material de senzatie vei culege. Vei vedea ca napastuitii soartei nici nu vor observa ca te-ai infiltrat printre ei iar politistii nu te vor baga in seama decit atunci cind vor cauta vre-un pedofil.
22. PalerO: VisUrat face parte din categoria (destul de răspîndită) a acelora care nu se pot convinge de inteligenţa proprie decît tratîndu-i pe toţi ceilalţi drept imbecili. Va sfîrşi perorînd ghiduş, scuturat de orgasmul propriei competenţe, dinaintea unei mulţimi de umbre, cărora să le poată spună, din cînd în cînd: „Bă, prostănacilor, are you with me?"
23. Bleguu: Visurat, esti degeaba.
24. Depe un blog degeaba: „Argumente gen “ah, da, am miere la gurita, doar testam sa vad cat e de dulce” nu sunt credibile”
25. Croco: Toti handicapatii psihici sunt angajati la trusturile de presa sau mai creaza cate o fitzuica (mai nou pe internet!) si ne intoxica cu lipsa lor de cultura si de educatie.
26.Corectu: Termină cu victimizarea! Parcă ai fi o femeiuşcă pe stop! Tu ăla tare-n clonţ acu’ te dai victimă. Când te luai tu de alţii şi aruncai aşa în vânt acuzele, ţi se părea că eşti Invincibilul. Acum zbieri în gura mare. Ai făcut ce ai vrut, e problema ta, ce tot dai socoteală la toată lumea?! Ori te justificai frumos şi raţional, ori înjurai şi punct. Ce-i atâta dramă???
28. Bah, las-o dracu de politica; ti-ai luat banu la locale, gata, potoleste-te;
29. Cristi Andone: Nu prea l-as baga in seama pe visurat. Tipul e primul blogger sesizat de CNCD pentru rasism.

Popular Posts