VisUrat si LaFamiglia - episodul 7

Eu imi permit sa vorbesc de Afara, de unde se observa mai amplu fenomenul blogului degeaba VisUrat, pentru ca nu sunt implicat in nici o gasca/familie de bloggeri si nici nu iau bani de la cineva sa postez ceva. In curand lumea va realiza cine este, de fapt acest neica nimeni ofuscat.
VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda are o viata interesanta precum cea a controlorilor de bilete. Daca reusesti sa-i prinzi privirea casha, intelegi ca e genul de om pe care n-ai vrea sa-l intalnesti prea des, mai ales noaptea. Individul are 3 obsesii pe care le repeta de vreo 3 ani: plansul in baie 10 minute, pielea pulii, si aruncatul de pe bloc. Cu asemenea filozofie frustrata, e clar ce intelect limitat are. Dar isi permite sa dea lectii la popor, ca doar grosolaniile lui au audienta. Oare ce ar mai ramane daca ar scoate din textele lui toate injuriile si obscenitatile? Nimic, un gol, tacere. Lipsa de esenta si de profunzime e boala de care sufera nefericitul cu mutra de recidivist.
Revin la perioada actuala a micutului muncitor necalificat de pe santierele patriei...Daca nici dupa o vacanta intr-o tara straina nu si-a revenit si a continuat sa atace, si asta cu spume, atunci poate ar trebui sa caute un medic, consultatii, un anger management, niste ritalin. Ajuta la adolescentii care au fost lipsiti de dragoste parinteasca in copilarie.
VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a preferat sa predea legatura de zvonuri lui Huidu si unui Constantin moldovenesc, care: 1. Scrie de pe surse de la visurat dictare niste mascari pe blogul lui, dar neortografic si ne-gramatic, si 2. Moldavu face public mesaje sosite pe una asa numit nr de telefon furnizat tot de Visurat sau consoarta lui, tot o bloggarita., care s-a pacalit casatorindu-se cu asa un Lache. Acum nu stie nimeni cat de reale sunt mesajele, omul tre sa inventeze si el ceva, altfel nu e citit.
Sebastian Bargau a avut mereu un comportament de copil ratacit intr-un joc prea mare pentru el. In situatia in care a vazut ca nu se poate pune cu Mircea Badea, si-a chemat in ajutor rudele, care toate au blog si scriu de zor pentru propasirea fameliei mari. Nefiind indeajuns de barbat sa isi rezolve problemele pe care singur le-a creat, Cosmar il pune pe socrul lui (domnul Ovi) sa vorbeasca la telefon cu Mircea Badea. O pune apoi pe sotia lui (Denisa) sa faca public numarul de cellular al lui Mircea Badea, pentru ca el nu mai are curajul, dupa ce a fost facut de rusine in fatza tarii. VisUrat se foloseste de acesti oameni pe motiv ca-s La Familia. Poate ei nu s-au gandit niciodata asa, dar se vede din afara. 2,3 persoane care nu trebuia sa fie implicate in acest scandal, dar blogul lui devenise plictisitor, plin de reclame si concursuri de 2 bani, pe care le castigau apropiatii. Singurul motiv pentru care lumea mai intra acolo era Julius, insa gurile rele spun ca o sa se sparga gasca in curand. Sa vedem atunci ce telefoane o sa mai publice Sebastian Bargau. (nici nu stiu daca e numele lui, Bargau e o zona linistita, frumoasa si interesanta. El nu.)
Eu am citit in revista "Pentru Patrie" ca pe astia cu hartuirea Militia ii aresta si ii hartuiau apoi... prin beciuri. Dar asta era demult. Acum e democratie si putem face ce vrem. Inclusiv blogul degeaba VisUrat.

Popular Posts