Burger King la Budesti, Romania

Urmariti povestea reclamei blamate fara rost in Romania.
Nu strainii va fac, ba, saraci, singuri va faceti! Nu strainii v-au adus la sapa de lemn, ci tot romanii. Strainii astia imperialisti si capitalisti au promovat acum imaginea unor romani neaosi, nu a unor manelisti sau cocalari de Bucale.
Marii "bleggeri" mioritici iar au facut dovata limitarii si intransigentei total romanesti.
M-a mirat vesnica intoleranta romaneasca. Bunaoara la compania Burger King. In loc sa se bucure ca ii baga si pe ei cineva in seama, romanii nostri s-au ofuscat ca cica cineva a ras de ei! Unde a ras? Eu vad porturi populare, haine frumoase, oameni curati si ospitalitate, romani adevarati, nu manelisti. Nu altii zic "uite niste saraci", ci zic" multumesc pentru haina data cadou, pentru caruta si calul imprumutat, pentru ca ne-ati ajutat cu conectarea la gaz".
Burger King a cheltuit o multime de bani (elicoptere, masini, resurse umane, traducatori, aragaze originale, aranjarea locatiei etc) ca sa prezinte si niste romani si a fost total impartial - au aratat chiar oamenii care alegeau big mac-ul. Si chiar pe cel care a spus ca foca are gust mai bun! Au ras si de ala cumva?
Parca imi amintesc ca radeati larg la Borat si ala parca isi cam batea joc de satul ala de tigani romani...Comparativ cu ce a facut Shasha Borat, Burger King au fost domni.


Drept urmare, am sa servesc cu prima ocazie de la Burger King cu cea mai mare placere. Si am sa le si multumesc. Cum au facut-o si ei.

Popular Posts