Nu scriu ca-s busy, la Londra

Momentan sunt la Londra si e minunat, am sa postez niste poze cand voi avea timp. deocamdata savurez de vreo saptamana ce pot face cu banii mei aici. Londra e in constructii toata. Criza? Nu o vad. Se cumpara in draci orice. Am auzit ca in Canada va fi jale daca pica cei trei mari constructori auto din State. Ontario va fi cel mai afectat, acolo e concentrata industria auto. Se prevad niste cifre dezastroase: 582.000 de joburi pierdute in urmatorii ani.
In Romania s-a pus un prim ministru cazut in cap, care e sigur ca nu functioneaza la capacitatea normala. Deci Basescu e si prim ministru. MA amuza Prostanacu Geana, unul din cei mai hazosi papagali din comedia romaneasca. Am si o intrebare: unde a disparut micul Titulescu, un tinar cu un apetit netratabil de ciolan acum vreo 4 ani? Stie cineva?
Stiu ca in Romania e foamete, but hang in there, vin sarbautorile si toti aveti pe undeva vreun porc de sacrificat...atentie la cei cu 2 picioare, unii sunt contagiosi. si se transmite.
Becali IAR se retrage din toate. E si cazul, mai ales ca criza a fost initial imobiliara. Ceea ce inseamna ca oierul a pierdut f mult din milioanele de carton pe care le avea doar pe hartie si in ziarele celor care il promovau de prosti. Nea Jiji va aplela iar la rude sa-l scoata din foame, aia care faceau trafic de arme si s-au imbogatit anterior. Acum ajutati-l pe Becali, care prevad ca se va apuca de mecanica auto, specializarea Bentley. cu levierul.

Popular Posts