Romania condusa de amante

Si curve. De ambele sexe. Gimnaste si frumusteti rapitoare, planturoase au aparut peste noapte sa suga la ciolanul carnos. Unele au practicat asiduu la bara, altele s-au deprins cu alegerile inca de pe cand candidau la miss-uri prin vestiare. Stim toti cum se obtin pozitiile astea...cu alt fel de pozitii cu membri juriului. Deci experienta la sol sigur au. In sfarsit, se confirma "motamo" zicala "politica e o curva". Ba chiar se intareste: "politica e niste curve".
Curios cum politichia romaneasca e plina de Elene, parca s-a blocat botezul la litera E. Elena Lupescu, Ceausescu, Udrea, Sculea, Mulea, Basescu.
In spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica. Acum s-a modificat schimbarea: Potentzii zilei si-au bagat in fatza decorurile cu sclipici. In spatele femeilor marioneta stau niste amanti papusari.
As scrie si de Canada mai mult, dar nimic nu e mai fascinant decat viata pulitica din Romania, e fix o tara latina. Plina de crime si violuri in grup, tradatori si mishei. Si ce e urat e ca nimeni nu mai foloseste prezervativ, iar bolile astea se imprastie pina si la saracii care voteaza.
Revin cu apelul la oamenii de stiinta sa-l invie mai repede pe Hitler, e o tara in Europa de Est care il reclama intens.

Popular Posts