Barack Obama a jurat stramb

Brotack O(s)bama Hussein, aceasta marioneta a anumitor interese absconse din State, a gresit, domle, juramantul. Ceea ce a dus la anularea lui. Cine a fost atent la ce spunea dumnealui in fata a 2 milioane, a remarcat balbaiala cand cel care ii dicta ce sa spuna a inversat un cuvant. Brotack a incercat el sa o dreaga dar a bagat de la el niste cuvintele, care nu se egzista in juramant. Drept urmare, juramantul lui a fost GRESIT. Trebuia sa spuna: "I ( the president's name) do solemnly swear that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States."Dar domnu' Roberts a inversat ordinea cuvantului 'faithfully' ceea ce l-a bagat in ceata totala pe emotionatul Brotack, care a repetat greseala si i-a luat-o chiar inainte. Asa ca au inceput sa rada amandoi ca 2 prosti, cand si-au dat seama ce gafa imensa au facut. Si alta urmare a fost ca, dupa ce si-a dansat nevasta si s-au hlizit, a trebuit sa redepuna juramantul, de data asta spus corect, in birou, cu mai putini omuleti de fatza.
Ce asteapta lumea de la acest mic musulman pina la 27 de ani? Asteptarile sunt mari, iar dezamagirea va fi mult mai mare. L-au pus acolo ca este negru - ia voturile tuturor negrilor din State, plus si a emigrantilor din Mexic, ca a fost musulman - ia voturile si de la imigrantii arabi si ii linisteste si pe arabii din lume (uite ce democratie e in State, au pus un musulman la putere! Alah e mare...), si ca vorbeste frumos - ia voturi de la idealistii socialisti.
Sa mai spunem ca locul lui de senator a fost pus la vanzare pentru 200k $? El zice ca nu stie nimic. Dar de casa scumpa pe care si-a luat-o acum cativa ani de la un apropiat al lumii interlope ce-o mai spune?
Al 44lea presedinte american era cat pe ce sa intre la Casa Alba pe un juramant spus stramb.

Popular Posts