Quantum of solace

Motto: "de cat timp nu ai mai dormit?"
Al2lea film cu obositorul actor trecut de a2a tinerete. E regretabil ca filmul e cu si pentru bosorogi sau pentru copii sub 12 ani. Cine altii ar mai inghiti atatea greseli, admise doar in filmele sf? Filmul a fost facut pentru jocul cu acelasi nume, lansat in aceeasi zi cu el. E plin de jumpuri
imposibile, de shootinguri extreme si de cascadorii de circ, care nu exista in lumea reala a nici unui regizor. Patetic, filmul promoveaza jocul. Un film cu fosile, incluzand aici si pe Mother, o smochinita stoarsa, care a fost aleasa doar pentru ca tzipa isteric. V-ar placea o vesnica scorpie batrana care sa va urle zilnic la ureche?
Oo7 ar fi trebuit sa o sugrume pe baba din prima secventa, ca sa putem urmari un film fara isterice zdrentuite...Oare aia care aleg actorii nu s-au gandit o clipa sa schimbe dinozaurul ala de stoarfa crizata, trecuta demult si de mama menopauzelor? Sa fi pus si ei un robot umanoid, ar fi dat mai bine pe langa alte gajeturi folosite in film, desigur marca sony (mini laptopul vaio care e doar vreo 3000 usd, dar iti trebuie lupa sa lucrezi la el si se incalzeste f repede si tare). Este stiut faptul ca sony face lucruri scumpe pe care nu le imbunateteste deloc, chiar daca sunt pline de hibe, cum e ultimul lor psp 3000.
Multi actori au ochii injectati sau acoperiti de ochelari negri, semn ca s-a petrecut pe cinste cu droguri in timpul filmarilor. Ce sa ii faci, trebuia sa suporte un scenariu infantil si asta nu se putea decat daca erai drogat.
De remarcat camasile dantelate si inflorate tipice pt poponari, ochelarii mari cat capul si lanturile de iarna la gatul unor dame. Tiganii au cucerit lumea modei! Aceeasi promovare a alcoolului ca si in celalalt film, de parca toata lumea bea un wishkey inainte de orice, la orice ora si 1 dupa mereu.
Agentul asta 00,7 are o mana extrem de puternica, rupe manerele la usile de la wc, cu un pumn omoara 2 oameni, desi el incaseaza zeci de punmi si nu are nimic. Nu transpira deloc, nu e niciodata ud, desi umbla cu barca. Un erou al campaniei pampers. Toate gloantele-l ocolesc, iar el nimereste din prima in medula, mortal. Joaca cu cheaturi tipul.
Am incercat sa gasesc un personaj negativ de calitate, dar am realizat ca nea Bond este cel mai antipatic si se saboteaza singur ca actor si personaj.
Prevestitoare a insuccesului filmului este faza in care dintr-o masina incep sa curga sicrie. Acest Bond e cel care a ingropat definitiv cariera tuturor Bonzilor.

Popular Posts