Unde se duc zacamintele? La Sterling Canada

Ne bucuram si noi de una din putinele victorii teritoriale ale Romaniei pe timp de pace, dar nu a durat mult bucuria, ci cat o betie...Intrebam eu mai jos cine va profita de zacamintele din marea Neagra. Nu de prost intrebam, dar se pare ca vb singur pe aici. Ei bine, nea Moliceanu nu e nici el un prost si ne-a dus pe toti de nas. La inceputul lui noiembrie 2008 a semnat un act de cesionare a exploatarii unor portiuni din Marea Neagra, subsol. Initial actul a fost semnat de Stolo prin 1992. Toate celelalte guverne au continuat semnarea. Este o mare magarie concesionarea cu anexe secrete catre o firma cu 0 angajati, 0 cifra de afaceri si 200 lei capital social! Cum se poate ca un contract cu bogatiile tarii sa se faca fara licitatie si cu anexe secrete?!
Petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei. Asociatii Midia Resouces SRL infiintata in 2007: 100% Sterling Resources Ltd Canada, Calgary, Alberta, 1450, Adresa :736 - 6th Avenue. Sterling are un partenriat cu Rompetrol, pentru analiza datelor geologico-tehnice. Si a mai incheiat in Romania un contract si cu Grupul de Servicii Petroliere, controlat de omul de afaceri Gabriel Valentin Comanescu, om de top in clasamentele miliardarilor din Romania. Contractul vizeaza serviciile de foraj in zona Marii Negre.
Faptul ca guvernul Tariceanu a dat aceasta hotarare in noiembrie 2008 spune multe. A concesionat zonele acelea chiar înainte să plece de la guvern. Evident mânărie, în favoarea lui Patriciu. Mafia functioneaza perfect. Fostul premier ca apare in postura de haiduc acum.Toate generatiile au avut de suferit de ceva - razboi, foamete, comunism dar ce este acum si ce traieste generatia noastra nu cred ca se incadreaza undeva sau de ce nu in toate. Ne meritam soarta daca si un fost manechin isi bate joc in asa fel de noi. Se Stie ca Moliceanu este copil de casa al lui Patriciu, omul cu Rompetrol. Rompetrol care e si el beneficiar al acestui act aditional de concesionare.
Canadienii nu-s nici ei prosti deloc. Au sateliti cu care scaneaza mereu solul si subsolul planetei si stiu exact unde se poate exploata si unde nu. Din ce mi s-a spus din surse inalte ale unei companii de exploatare, nu exista in lume mina sau exploatare de zacaminte de care sa nu stie canadienii, daca e ceva profitabil acolo.

Popular Posts