Dani Otil adoptat

Aflu cu tristete deosebita ca Mihaela Tziganu Radulescu Banica Swaitzerberg s-a mutat la hotel, lasandu-l siengur pe copilasul cu urdori Otil Dani.
Blogul defetist "de aparare" al lor nu mai apare. Mihaela Tziganu are de salvat pe langa omenire si pe micul Aydan. Iar Otil tre sa isi termine de colorat cartea pe care i-a furat-o lui Aydan, minorul. Anticipez si ca in curand se va sparge si marele love. Acu Miha cauta pe unul cu bani, care s-o scoata din rahatul in care s-a bagat tot singura. Garsoniera unui mucos cu privire lenesa nu era suficienta pentru a creste acolo un copil de milionar, oricum. Si de ce nu stateau ei toti in vila Mihaelei? Sau ce mai tot cauta Mihaela pe la fostul ei barbat uneori noptile?
Ce e mai hazos e ca Miha (certetata pentru distrugere si talharie) si-a dat in judecata Elan-ul pentru cica "abandon familial" si neplata pensiei alimentare. Desi omul cotiza nu cu 2000 de euroi/luna, ci cu mai mult, dar nu pe chitanta.
In toata povestea asta lacrimoasa singurul in plus este Otil. Poate-l adopta cineva pe Dani? Baba Israela mai face colectie de armasari? Haideti, tanti, are si motocicleta...Si pare tare trist diminetile astea. Las'ca a dat destul la pompa. Acu e liber sa copilareasca iar, eventual sa-si termine si scoala...

Popular Posts