Dansez pesupt tine

Emisiunea"Dansez pesupt tine" e showul la care tot romanul se uita c-o bere-n fatza, poate-o vedea vreo tzatza sarita dintr-un sutien sau vreo petarda expandata. Drama fu(f)telor care se dau in stamba acolo: se "anccidenteaza", maica, toate, saracele! Isi rup picioare, coaste, maini, fac fracturi anale, bucale, intercostale, incrucisari de trompe. Fata Crema cu par la rotund a facut chiar si "fisura de coaste futante" ca si-a bagat baiatu dansatoriu destele-n ea prea adanc. Oare ce va sugereza voua o fata cu numele de scema Crema? Adica, ce crema?
Cat sacrificiu, ce tragedie, cata intensitate emotionala, lacuri de lacrimi de la publicul pacalit si dresat! Fatucele astea care pina acum nu au mai miscat din fund asa de intens pe gratis, dupa 2 ore de dans amator isi dau duhul si se rup fizic in bucati. E greu, vedetelor, sa va miscati live, voi care castigati numai din oral mimat! Sincer, Benny Hill dansa mai bine decat guristele astea lacrimogene. Ele nu stiu decat sa vina triste si plangacioase ca o Elena Basescu botuxata: "mmm, uite buba, mmmvai ce doare! mmmd-aia dansez eu ca o scroafa anchilozata!"
Si nu pot lua nici analgezice de durere, vai! Plang si eu de cat sufera aceste fiinte firave si neatinse pina acum de mana de flacau. Fecioare care pina ieri statura in puf de pene si nici nu ieseau afara sa nu le fractureze vantul parul cumva.
Si baietii? Ei danseaza ca niste scafandri cu labele-n picioare tocmai scosi din saramura si uitati cu tubul in gura.
"Ce greu a fost, s-au pregatit o saptamana intreaga"...Dar Armata au facut-o?
Mi se pare ipocrit si meschin sa se faca reclama, bani grei si circ pe seama bolilor unor copii necajiti. De ce atata falsitate, cand toti stim ca fomistele vin acolo doar ca sa apara si ele la Tv si apoi, daca au noroc sa le cada chilotii in direct, prin vreun Playboy. Ca, deh, foamea-i mare la Romanica!
In plus, mascariciul ala de Banica Elvisu Romaniei, oripileaza cu glumele lui de autobaza! la care rad doar coafezele la menopauza... si cu impresiile lui evazate de Fante Faun de Dambovitza.
In incheiere "va iubesc si pe dvstra, desi nu va cunosc!" - artista pre numele ei Crema ii spunea la telefon la o tanti, pe care, da, nici nu o cunostea. Logica iubirii...ei se iubeau inainte de a se cunoaste...hai c-o dam in filozofie.

Popular Posts