Dublu standard: 2 cazuri

Sa continuam cu miscarea feminista si cu discriminarea pozitiva, curent din ce in ce mai prezent in societatea actuala.
Feministele vor sa fie egale cu barbatii, dar numai la drepturi, nu si la responsabilitati. Vor salarii egale - nu am nimic impotriva, chiar sa fie mai mari, nici o problema. Dar cand se ajunge la partea legala, la divorturi si la judecati de crime, apare o problema. Egalitatea devine mai mult decat egala pentru femei! De ce, daca vor sa fie egale? Sa raspunda la fel si in fata legii!
Femeile au mai mari sanse sa scape mai usor in justitie decat barbatii, desi crima e aceeasi sau mai grava. Este stiut faptul ca femeile sunt mult mai des vinovate de uciderea pruncului (prin avort sau pruncucidere) decat barbatii. Si totusi scapa mult mai usor decat un barbat, invocand acea nebunie temporara de dupa nastere. Ceea ce e o mare minciuna.
Sa ne referim la dublul standard. din justitie. Dublul standard e atunci cand judecam aceeasi fapta diferit, in functie de genul criminalului, sexul faptuitorului implicat. Credeam ca numai in North America se aplica acest dublu standard care anvantajeaza nemijlocit femeia.
Dar iata ca am acum exemple din Europa. Da, vechea si bartrana Europa. Si anume din 3 tari tare dragi noua. Elvetia, Franta si Romanica.
Sa luam, de pilda cazul Cécile Brossard, 40, care si-a ucis amantul milionar si evreu, Edouard Stern, cu 4 focuri de pistol. In cap. In timp ce jucau jocuri sexo-sado-masochiste. Nea Edouard Stern era imbracat in latex din cap pina in picioare, inclusiv masca, legat de pat cu catuse si in certuri cu amanta, fosta call girl. Care ii cam tot cerea bani. Cam un milion. Motiv pentru care el i-a si reprosat ca 1 milion e foarte mult pentru o curva. Ceea ce a declansat si decesul. Lectia 1: Nu te apuci sa te certi cu o curva cand esti legat de pat si ai un pistol langa tine...Domnul Stern, al 38 -lea ca bogatie din Franta era casatorit, cu copii, mare sef de companie de investment, chestii evreiesti, la care se pricep ei cel mai bine. Manipulare bani de la fraieri. Bravo lor ca pot. Domnul fiind printre altele bun prieten cu Sakozy, si alti mari oameni politici si bogatasi francezi. Care mai mult ca sigur au si ei amantele lor. Daca nu cumva se casatoresc cu ele, cum a facut Sarcozy,
dupa ce a divortat de prima sotie. Pe care, da, o insela cu Carla Bruni, o alta mare curva de lux.
Deci, copii, iata cateva meserii in care sigur aveti de castigat bine: curve de lux, presedinti si investitori financiari.
Deci domnul moare un pic cu niste gloante in cap. Domana amanta il lasa in latex, dispare, isi ia bilet in Australia si sanatate la rude!
Dupa cativa ani e gasita, adusa la judecata si acolo plange de impresioneaza pe judecatori. Care, saracii, la rugamitea probabila a altor milionari fosti amanti ai lui tanti C. (care se pare ca stie destule cat sa scufunde partide si guverne)...deci judecatorii ii dau 8 ani de puscarie. Din care va face cred 4. Deci atata se ia cand impusti de 4 ori in cap un barbat dezbracat, legat cu catuse, fara posibilitate de a se apara. Cat lua un barbat care impusca in acelasi mod o femeie? Voi cat ziceti? 10 ani? 20? Pe viata? In nici un caz 8 ani, ci mai mult. Date sunt aici.
Judecatorii au hotarat si sa distruga pozele compramitatoare pe care amantii si le faceau lor si, atentie, prietenilor care participau la orgii. Pai aici e dublu standard dublu deja. Ca la un caz comun nu se protejau atatia bogatasi. Si cine sa mai creada ca traim intr-o lume pura si egala si fratie si alte povesti? Iata alte scurta stire legata de caz:
Autoritatile elvetiene au informatii ca dupa crima, in 2005 guvernul francez a trimis agenti speciali sa ia materialele compromitatoare din casa de la Paris a domnului masochist, inainte ca politia sa vina la perchezitie.

Cazul 2: Romania 1994. Doctorita Roxana Calin, casatorita, 2 copii, isi ucide prietena Iuliana Tinteanu si sotia amantului Bogdan Tinteanu prin injectarea unui anestezic puternic, Thiopenthal, apoi sectionarea carotidei si jugularei cu un cutit. Dupa ce prietena moare horcaind, tanti Roxy isi sectioneaza victima, ii taie pielea de pe mina injectata ca sa stearga urmele injectiei, (he, he, ce proasta), ii taie mainile, picioarele, capul, ii scoate organele. Imprastie corpul in saci in tot Ploiestiul, mai putin inima si alte organe pe care le pastreaza in congelator, probabil sa i le arate amantului arhitect.
La judecata se razgandeste si nu il mai iubeste pe domnul amant.
Nici macar nu a mimat nebunia, a dat vina pe iubirea orbitoare. Sa fim seriosi, cine iubeste nu ucide premeditat in asa hal. Doamna ar sta foarte bine intenata intr-un ospiciu cu injectii cu marmelada.
Cat primeste? 22 ani.
Cat face? 14 ani. A cerut de mai multe ori eliberarea conditionata pentru buna purtare. E eliberata anul asta, 2009, si se plimba libera prin Romania.
Cat lua un barbat pentru acelasi caz? Si cat executa?
QED.

Popular Posts