Michael Jackson - Rest in Peace

Daca il lasa presa, poate. Tot taraboiul cu el, cu viata lui si moartea lui aduce cu mirosul gunoiului nestrans de pe strazile Toronto-lui. Cat a fost viu Michael a fost vanat ca un animal ciudat de la circ, iar cand e mort, a devenit brusc zeul muzicii de culoare. Poate pentru ca negrii simt mereu nevoia sa aiba niste modele cu care sa se mandreasca, la cate modele gresite au totusi.
Mi-a placut Obama ca a spus-o finutz: MJ a avut o viata trista.
Da, e greu sa fii vedeta. Ce il mai compatimesc...mai ales cand cheltuia era greu. Trista viata. Si chiar asa, de ce acum lumea aduleaza un tip care si a schimbat pielea, culoarea, si religia de cateva ori? Asa de incredere a devenit un musulman? Michael se convertise la islam de ceva timp. Se numea acum Mikaeel. Se ruga acum la Coran si avea hainele alea arabesti ca niste rochii. Ceea ce nu ii displacea.
Ce incredere sa ai intr-un astfel de personal de telenovele?
Acum Los Angeles face bani pe spinarea mortii unui plastic pedo, mort de supradoza. Un pedofil care s-a nascut sarac si negru, a fost batut de tata ca sa cante subtire si a murit ugly white trash bitch. No more little kids for Wacko Jacko. There's no children in hell!

Popular Posts