Toronto Fotbal Club onorat de Real Madrid

Toronto F Club a fost onorat sa aiba fundul gaurit de Real Madrid, intr-un meci amical, aseara. Au fost batuti doar cu 5-1 de spanioli si publicul aplauda la golurile Realului. Asta da atmosfera! Au fost peste 22000 de oameni la meci, plus inca 18000 care au asistat alaltaieri la un antrenament platit al Real madrid.
Ma amuza ca fanii FC Toronto sunt foarte bucurosi ca nu a luat bataie cu 8-0 si ca FCT a si inscris un gol. Comparativ cu ce se joaca in Europa, FC Toronto e ceva de grupa a 3 a sau a 4a pe acolo.
Oricum, bani s-au facut. 10 milioane de dolarei scosi numai cu meciul asta. Un meci fain intre 2 echie de clase diferite. Real Madrid a venit cu starul Cristiano Ronaldo si brazilianul Kaka. Dar Toronto e o echipa de 4 ani, Real Madrid e o institutie mondiala.
La primul gol erau 4 aparatori pe un atacant de la Real si ala a inscris fara proleme, dintr-o pasa de la adversar. O echipa de losers, dar care inca are bani, asta e FCT. Iar jucatorii isi mai permit sa fie plangaciosi, ca niste copilasi. Saracii canadieni, nu am mai vazut asa fotbal in viata lor.
Ca sa joace Real a pus conditia clara sa joace pe iarba, nu pe covor. Iarba o sa fie scoasa acuma si vanduta la licitatie sau data la niste scoli.
Desigur ca gentilii canadieni iar o sa faca ca nu au inteles ca au fost sparti la gaura si au sa o ia ca pe onoare, in vechiul stil de pasivitate masculina.
Daca puneau echipa feminina, ele jucau mai bine.

Popular Posts