Politia l-a retras pe Nati Meir, clown nepretuit

Imi exprim profunda tristete ca Nati Meir a fost retinut de organele de politie din romania. tocmai acum, cand se pornise in cea mai hazosa aventura a vietii lui de circar... micutzul cu peruca roscata era unul din cei mai hilari loseri ce candideaza sa isi aseze fundul la Cotroceni.
Nati era de departe cel mai curvar nenorocit si mai libidinos personaj, exceptandu-l pe frumosul doctor Opritul. Dar si singurul candidat care lupta pentru drepturile detinutilor, pentru ca si el fusese unul dintre ei. i se trage de la puscaria pe care a facut-o 3 ani in Israel. Daca asta a incercat sa-i fure si pe evrei, e clar ce fel de individ este, cam cat tupeu are...dar era tare simpatic-cretinel cand aparea inconjurat numai de tarfe si manelisti, si astia tot niste tarfe muzicale...Mi-a placut cum isi anunta el intentia de a nu mai candida, in engleza lui de balta: "the retreat from romanian politic" (sic!). In engleza corect este "withdraw - to remove oneself from participation", dar e cam dificil pentru cine prosteste doar romani naivi sa lucreze ca scalvi la evrei. Si "romanian politic"- nu exista acest termen la singular in engleza. Corect: Romanian politics.
Sper ca Nati sa aiba meditatori buni prin parnaie, ca si asa lupta el pentru drepturile detinutilor. Putina scoala nu i-ar strica. Ca panarama stie sa faca.



Popular Posts