Ucisa de coyosti

Circula de ceva timp legenda urbana prin Toronto cu fetita ucisa de 2 coiosi. Coyoti. Fata era o "artista", cu capul cam in nori, de se plimba singura printr-o padure recunoscuta pentru salbaticiile ei. Nu cred ca avea si chitara cu ea, ca s-ar fi aparat cumva, sau ar fi cantat ceva...Ei, exact ca in Scufita Rosie, 2 coioti au mancat-o de vie. Un alt hiker a auzit tipetele si a chemat politia. Atentie: a chemat
politia, nu s-a dus sa alunge animalele. Animale care au ramas sa pranzeasca din fata pina a venit un politist cu pistol sa traga. Citez:
An officer shot and injured one of the animals, which was still behaving aggressively, Ms. Leger said. “At first it was believed to be dead, because it kind of hobbled off to the side,” she said. “However, when the (officer) went back to retrieve the carcass, the carcass was gone.” Infos aici.
Cum adica "the carcass was gone"? Ce exprimare e asta? Tipic de politist. A fugit coiotsul mort? Dar stati sa vedeti si cum arata tanti politista din care am citat de mai sus:

Eu zic ca e figura clasica de barbat adult, dar cu matriarhatul canadian, lesbianismul promovat peste tot, women power, cred ca asta face armata in casa la ea, pe post de gardian major.
Bun si daca descut despre femei acum, am sa va si spun de ce animalele astea ataca femeile. Lucruri care nu se spun in media, tot din cauza ca nu e political correct. Adica e, domle, o jena sa vorbesti in public despre cauza adevarata, de teama sa nu se ofenseze, vezi Doamne, vreo femeie cu aere de superioritate si infatuare si sa dea media in judecata petru daune morale si suferinte pricinuite de exprimare jenibila la adresa rasei feminine...
Deci, coiotsii, ca si tigrii (a mai fost un caz cu o gradina zoologica particulara in care, culmea, 2 tigri au atacat o femeie care era prietena lor de ani buni, le dadea mancare si ii alinta) ataca pentru ca simt mirosul sangelui cald. Si nu stiu cum se poate opri instinctul animal la niste fiinte care au simtul olfactiv de cel putin 5 ori mai dezvoltat decat oamenii. Pur si simplu innebunesc de pofta si foame si ataca. De ce numai femei? Pentru ca, ei bine, femeile atacate erau pe ciclu. Asta nu se spune, ca nu e frumos. Din cauza "political corectness" asta preferam sa le lasam singure prin paduri cand le vine ciclul, decat sa se recunoasca acest adevar, care cica ar jigni femeile.
Legat tot de animale, in Toronto chiar traiesc animale salbice, mai ales in Don Valley Park, Hight Park, North Humber College Area. Eu am vazut in plimbarile mele caprioare, vulpi, iepuri, nu mai vorbesc de ratoni si gaste salbatice. Dar se spune ca ar fi fi si lupi si coioti, care uneori se imperecheaza incrucisat si apar coywolfs.

Popular Posts