Canada - criminal news

In curand veti auzi poate despre niste crime din Canada. E vorba de un criminal neobisnuit, care shocheaza lumea acum, un inalt ofiter, militar, care a violat si a ucis 2 femei soldat si a abuzat sexual alte femei din orasul in care era cunoscut ca persoana model de corectitudine si morala:"Col. Russell Williams, 46, of Tweed, the top commander at 8 Wing/CFB Trenton, was arrested Sunday in Ottawa".
Sincer, as vrea sa cred ca e o greseala si ca ADNul minte, dar...nu stiu de ce in armata canadiana nu se fac teste psihologice, regulat, ci numai atunci cand ceva nu pare in regula...probabil jumate din sefii militari ar fi concediati, la cat de imbecili par unii.
Unde duce asta?La intrebarea: daca esti un tip model si perfect, ce ascunzi de fapt? Esti un obsedat si un pervers, un criminal? Tipul asta conducea avionul primului ministru, fusese numai in top 10 mereu, era comandantul celei mai importante baze militare din Canada, CFB Trenton.Una din cele mai stralucitoare stele ale armatei canadiene era un criminal imputit, care ucidea fiinte incapabile sa se apere. Un astfel de specimen a putut sa se strecoare in cea mai selecta societate canadiana, deci se impune o mai atenta cercetare a prefacatoriei ridicata la nivel national. zambesti, te prefaci si ajungi sus. macar la romani stii cand sunt niste rai, dupa fetze, si stii de cine sa te feresti. Dar aici, daca seful iti zambeste in fatza si cand te prinde cu spatele sare pe tine sa te violeze, cum mai stii de cine sa te pazasti? Mai multe informatii aici, cu primele stiri si aici, cu descrierea unei victime. Oribil, nici nu stiu ce pedeapsa merita perversul asta, dar oricum una inumana, sigur.

Popular Posts