Canada Olympics

Nu stiu cat o sa urmariti voi olimpiada de aici, dar deja a debutat cu un deces. Un georgian s-a izbit in plin cu un stalp de otel la o coborare cu sania la 120 km/h. Oribil, avea capul zdrobit dupa izbitura, nu mai misca deloc. S-a infipt efectiv in stalp....De ce stalpii aia nu sunt deloc protejati? Intrebati-i pe organizatorii canadieni, care sunt cunoscuti petru mantuiala cu care s-au grabit sa lanseze niste jocuri unde nu prea au nici zapada...Data viitoare cand alegeti o olimpiada de iarna, ganditi-va daca exista si zapada in regiune. Vancouver are o clima constanta iarna, nu prea sub zero grade...Montreal
ar fi fost mult mai bun. Anyway, pe aceeasi pista de sania si o romanca a ramas inconstenta din cauza unei accidentari pe cea mai periculoasa pista de sanie din lume...iar pe o partie de schi iari a aparut un ras. Un animal salbatic. Pofea si el la niste schiori.
"Satul" olimpic, unde sunt cazati sportivii este incalzit cu energie ecologica...cu shit. E una din primele centrale din lume care utilizeaza excrementele pentru a produce energie. Nice idea.
Sa mai vorbesc si despre centrul de seringi pentru drogati de langa arena sportiva? Dati un search pentru Downtown Eastside Vancouver...Locul unde orice drogat poate sa-si injecteze doza fara sa se infecteze cu Sida?...Un proiect foarte controversat, pe care guvernul ar vrea sa il inchida, dar drogatii nu si nu. Chiar l-au blocat iari pe Harper sa tina o cuvantare politica in zona aia tocmai din cauza acestei dispute.
Sau despre cei 1000 de protestatari care azi au vrut sa blocheze inceperea jocurilor? mai bine sa citez presa: "An estimated 1,000 anti-Olympic protesters were stopped by police as they tried to march to the site of the Games opening ceremonies at BC Place in Vancouver.Placards carried by the demonstrators suggested they disagreed with spending taxpayer money on the Games instead of targeting social problems."

Popular Posts