Din presa canadiana

Ultimele stiri de azi: Harper, primul ministru a anuntat intr-un prim interviu pe youtube ca nu va legaliza marijuana. Si bine face, ca legalizarea nu va distruge deloc retelele deja formate de distributie sau gastile de cartier. Si nici nu ii va orpi pe soldatii canadieni sa foloseasca ca drog receeativ aceasta iarba. Culmea e ca acei soldati sunt trimisi tocmai sa se lupte cu cei care cultiva droguri. Deci e o problema mare. Vitala. Alte probleme pe lumea asta nu mai sunt si a ramas doar rezolvarea legalizarii drogurilor. Viata grea in Canada, deci. Lipsa joburilor nu e o problema, preturile de la mancare care cresc - nema problema...doar asta c drogurile a ramas de bifat.
Un fost primar de 70 de ani a impuscat un politist care l-a oprit din drumul sau catre fosta nevasta. Se ducea sa ii faca gauri pentru cercei cu carabina. Asa s-a luat la impuscare cu politistul. Au murit amandoi si au fost ingropati. Trist.
La o petrecere de March Break 2 tinere s-au certat si una a injunghiat-o pe alta. Dragostea asta!
Un sofer de autobus a fost oprit de politie dupa ce calatorii au sunat si au reclamat comportamentul de conducere impulsiva. Dupa testul cu fiola s-a constatat ca soferul bause si era extrem de multumit de ce facea. O mica precizare: soferul era o ea. Tipic pentru femeile canaidiene emancipate, o dusca mica inainte de intrarea in tura, sa aiba mai mult curaj. Acum se pune problema daca sa o dea afara sau nu...pai nu, tineti-o de model.
Seful de la TTc, transportul in comun in Toronto e un gay care, desi are liber pe orice mijloc de transport in comun, a dat spre decontare factruri pentru mersul cu taxiul in valoare de 3000 cad.
Dolarul canadian a ajuns cat cel american. Lucru nu prea bun. Majoritatea exporturilor canadiene sunt in State. Alt semn ca piata financiara americana e inca slabita de criza care nu, nu s-a terminat deloc.
Nexus One de la Google a patruns pe piata canadiana, in timp ce Blackberry de la RIM se cam duce la vale.

Popular Posts