Canada - experiment genetic

Se vehiculeaza de ceva timp in zona cum ca aceasta minunata tara, Canada, a devenit un urias experiment genetic. Din considerente rasiale, nu am sa pot sa scriu tot ce stiu...
Dar in Canada
se aduc imigranti din toate rasele, se pun la un loc, se amesteca virusii si se pregatesc doctorii. Interesant cum toate molimele, epidemiile internationale au aparut prin Asia si brusc urmatoarele victime crapa in tarisoara Canada....sa nu uitam, nu-i asa, SARS care a izbit Toronto in 2003 si toti pasagerii erau scanati la intrarea in aeroportul international Pearson. Din ce am vazut, majoritatea oblicilor, chinezilor, orezarilor, galbenilor, erau separati de grup si controlati separat, pentru ca aduceau virusul din tarile lor pe unde se practica sexul cu gainile/pasarile/aviarele, fiind mai inguste si mai la indemana pentru instrumentele lor reduse ca dimensiune. Sa ne amintim cum au murit toti indienii nativi la primul contact cu civilizatia europeana...au murit de gripa. Gripa adusa de pionierii europeni cu care doar au dat mina si in cateva luni au murit din cauza ca sistemul lor imunitar nu avea anticorpi pentru noua boala. urmatoarea generatie a fost insa pregatita pentru gripa. si asa s-a intamplat primul experiment genetic in America.
Importanta raselor incearca sa fie diminuata prin blamatul concept de multiculturalism, care a esuat jalnic in Europa. Sa vedem ce se va intampla in Canada, o tara multiculturala si diversificata dpdv al raselor si etniilor.
Mai nou politia din Otawa s-a desteptat si a inceput sa aplice criteriile rasiale in statisticile ei.
(Ottawa police has adopted a racial profiling policy) Sa le aplice public si pe fatza, ca de obicei erau doar in privat. si, desigur, va iesi la iveala ca negrii sunt cei care comit cele mai multe infractiuni si crime. in general, in comunitatile etnice se omoara ei intre ei. Negrii se impusca si se injunghie intre ei, chinezii se transeaza si se baga in geamantane intre ei, iar idienii si arabii se taie cu sabiile, mancati-as, dupa cum o fac si tiganii in romania. Deh, obiceiurile stramosesti nu se uita...
ce ramane de facut? de privit si constatat.
Sa clarific si idea ca postul ar fi rasist, un pic si in engleza, pentru cititorii de limba rusa, care inteleg mai greu...:
I have friends of many skin colors, races, creeds, religions from around the world. I do not dislike any breed of people, per se. I have learn that before you blame anyone for anything, you should discover the root of the problem that upsets you.
Observe and Report.

Popular Posts