Dirty Games in Romania

Rusii isi baga iar coada in Romania! Unul din motivele pentru care Basescu a fost indepartat este SCUTUL ANTIRACHETA! Nu justitia sau Basescu e marea tinta, ci bazele militare americane. Nu romanii se bat cu romanii, ci rusii cu occidentul se bat in Romania. Basescu este pro
american si pro european, ceea ce contravine cu doctrina ruseasca, a domnului tzar care si-a lasat prin testament dorinta de a cuceri Europa, iar America e singura care o mai poate salva...Credeti ca papagalii care vor acum puterea in Romania sunt niste pioni cu ambitii mici? Gresit, ei lupta pentru Maicuta Rusieee! Rusii isi pun oamenii lor la Putere in Romania, ca sa poata controla SCUTUL si sa aiba acces la informatiile secrete pe baza caruia SCUTUL functioneaza. Razboiul rece nu s-a terminat NICIODATA. Americanii stau in coasta rusilor in Turcia, unde au avut si au montate rachetele, pe care le-au retras o data in timpul crizei cubaneze...de fapt atunci nu rusii au pierdut, ci americanii, fiind nevoiti sa isi ia jucariile din Turcia si sa plece, inainte ca rusii sa isi ia rachetele lor din Cuba...Acum, cum rusii nu pot controla Turcia, controleaza Siria (rachetele care au doborat avionul turcesc erau sovietice, nu siriene), si Romania. |Cu Ungaria va fi usor, au fost mereu niste tradatori, ca si romanii, si se vor lasa cotropiti de pizdetul rusiesc, in caz de ceva...Singura opreliste este Germania. Franta a fost mereu socialista - comuna din Paris a fost prima celula de baza comunista din istorie, francezii l-ar adora pe Putin ca imperator, la cat de lingai si perversi sunt. Asta v-o spune ulul care a trait printre ei...


Intelegerile la nivel inalt ii impilca pe Tariceanu, Maior, Voiculescu  - caruia i s-a promis imunitate in caz ca s-ar lega justitia de el, Vantu, Antonescu - marioneta adormita. Pe Crin il controleaza usor cu extraveral/zantax si bautura, e in depresie absoluta permanent...iar Ponta, un alt prim ministru copilot...macar Tariceanu era motociclist ratat, se rasturna cu motorul la curbe, i-a fost suspendat permisul de cateva ori si se taraia in carje cand cadea de pe bicicleta cu motor. Eu nu as putea avea incredere intr-un om care e divortat a4a oara. Nu e clar ca personajul are probleme majore de rezolvat in creierul lui defectat? Si alta intrebare..de ce e condusa Romania de conducatori auto? ala motociclist, asta copilot...io cred ca un vapor se conduce mai greu ca o motocicleta, voi ce credeti?
Antonescu. Crin - Crin, zic...e nume masculin? ce copilarie a avut acest nefericit care atrage moartea in jurul lui? Cand te cheama ca pe-o floare e si mai esti si baiat, iti cam injuri parintii ca te-au botezat cu nume de pistil si peduncul...Pacat de-al 2lea nume, il face de rusine pe Maresalul Antonescu.  Zici Crin si vine moartea. Crin e omul care o atrage. Si o Trage.
In concluzie, rusii vor inapoi in Romania din care nu au plecat niciodata. Si eu, care am fugit mereu de ei, dau de rusi zilnic in Toronto. Limba lor e atat de dulshe si de suava...si asa bine mi-ar parea sa nu o mai aud in jurul meu...Mi-as dori ca Rusia sa ajunga pe Luna si pe Marte si sa lase totusi Terra pentru altii.

Popular Posts