Donez sperma. Profesionist

Umbla vorba despre singurele banci care vor ramane pe piata dupa criza: Banca de sange si banca de sperma. Deja vad cozi la cele doua.
Dar cat de usor e sa donezi sperma? M-am interesat pentru voi in Canada si State.
In Romania nu ma bag, acolo sperma e risipita cu tonele fara nici un pic de responsabilitate. Si stiti voi la ce ma refer.
In primul rand trebuie sa stiti ca exista 2 tipuri de depozite pentru sperma: unul e pentru barbatii care doresc sa-si conserve sperma si al doilea pentru cei care doneaza pentru femeile, cuplurile care nu pot face copii si/sau vor un anumit tip de gene. (blond, inalt, bine facut, ochii albastri, inteligent, cal alb, porche, vila si piscina).
In cazul celor dintai, donarea se face dupa ce se plateste o taxa si sperma se pastreaza inghetata 2 ani pentru 200 $. Vrei mai mult, platesti tu mai mult. A fost un caz in care s-a nascut un copil din sperma inghetata dupa 22 de ani, in Calgary.
Donarea de primul tip are loc pentru situatii in care barbatul vrea sa se asigure in cazul unui accident sau va face chimioterapie si exista posibilitatea infertilitatii, sau inaintea vasectomiei.
In cazul donatorilor de placere sau pentru propasirea speciei...aici incepe povestea. Credeati ca e usor? Te duci la banca, intri in cabina cu o revista si iesi cu sute de dolari dupa 10 minute? Vise.
Industria bancilor de sperma este foarte strict regulata. E, in fond, vorba de viata si de copii.
Sunt pasi de urmat:
1.Trebuie sa gasesti o banca de sperma serioasa. Nu va apucati sa intrebati prietenii, ca vor iesi glume. Daca ati gasit banca, fa-le o vizita inainte de altceva. Cel putin trebuie sa fie curat inauntru, ca sa nu aveti apoi nevoie de doctor pentru alte boli.
2. Urmeaza o consultatie initiala. Care se poate face si prin telefon, dar nu metoda Daniel Buzdugan. Si iata niste conditii, care sigur au sa vi se para aiurea, dar au motivele lor bancile serioase: a) varsta: trebuie sa ai intre 18-34 ani. Sperma mai batrana e mai sensibila la inghet.
b) trebuie sa ai pe putin 1.70 m. Asta e ce cer viitoarele mame.
c) trebuie sa ai o greutate corespunzatoare cu inaltimea.
d) Trebuie sa ai cel putin liceul terminat, dar se prefera cu facultate.
e) Nu trebuie sa fi fost bolnav de hapatita B, Hepatita C, HIV, herpes genital, ebola, sa nu ai varice.
f) Trebuie sa fii mascul. Sau o fata exprem de convingatoare, cu gura plina.

3. Daca ai trecut pina acum, pregateste-te sa faci 3 donatii, deci relaxeaza mainile.
Cele trei donatii sunt doar pentru analize si teste de laborator. Si ca sa iti intri in mana.
In acest stadiu pina la 90% din aplicanti sunt respinsi.
Daca ai trecut de test trebuie sa iti faci cunoscut istoricul medical al familiei tale. Trebuie sa furnizezi informatii despre bolile din familia ta.Verificarea poate merge si pina la 4 generatii in jos. Eu v-am zis ca e complicat! Atatea chestii pentru niste sperma!
Dupa aceea vine alt test medical:
Se stabileste grupa sanguina, se numara globulele, teste de urina, analiza spermei, chisturi etc.
Daca esti acceptat, la fiecare 3 luni vei fi supus la alte analize, care includ teste pentru claymidia, gonoree, hepatita B, C, HIV, sifilis.
Eu as recomanada cu siguranta si un test complet psihiatric, inclusiv pentru doctori. Poti sa fii sanatos tun, dar un diliman sau un maniac psihopat perfect sanatos.
4. Daca se constata ca esti inca sanatos...Abia acum se semneaza Contractul.
In contract se specifica printre urmatoarele ca nu vei avea nici o obligatie fata de copilul nascut, dar si nici un drept asupra lui, ca vei ramane anonim si ca nu vei cunoaste acel copil. Nimeni nu garanteaza nimic privind ce-o sa se nasca, daca si cum o sa fie...dar e si asta o afacere ca altele. Te vei angaja, de asemenea, pentru o perioada de 3-6 luni sa contribui la "program", la donare. Trebuie sa te mentii sanatos pe aceasta perioada si sa raportezi orice boala incepe.
Si, baietii, atentie: nu aveti voie sex singuri sau cu altii cu 3 zile inainte de donare...sau vreti sa fie 5 zile?
De asemenea, in conditiile de azi, sperma ta nu va fi folosita decat de 10 ori, adica maxim 10 copii se vor naste din ea. Mi se pare normal, nu vreau sa vad cinspe Arnolzi mici pe strada, zilnic.
6. Asaa, ajungem la bani. in functie de calitatea spermei, vei fi si platit. Buun. Castigurile incep de la 1$! Not nice. Nu va bazati ca veti putea sa va pensionati de la jobul vostru actual. Piata de sperma e deja plina si nu se mai castiga asa minunat. Incercati totusi la cea de ovule, acolo inca e vad bun.
Sunt unele banci care ofera totusi si pina la 200$/ saptamana pentru donatii saptamanale timp de 6 luni. Faceti un calcul si vedeti cat puteti castiga maxim. Tine de foame? Daca esti un super alfa male si super bazat si tare si beton si titan...atunci te alegi cu cateva mii pe an din sperma ta.
Nu uitati ca din toate aplicatiile se aproba sub 5%.

PS: Eu nu am depus in contul acestor banci. Dar e bine sa fii informat.

Popular Posts