Obama a vizitat Canada

A venit Brotak la Ottawa sa dea mana cu nea Harper. Cica prima vizita externa! Cata onoare! Dar care a fost dedesubtul vizitei?
Au discutat baietii de economie, si probabil obositul smeker Harper iar s-a rugat de Obama sa nu inchida chiar toate fabicile de masinutze din Ontario, ca-l belesc muncitorii immigranti care lucreza acolo pe firfirici...
Iar Brotack a cerut, la schimb, niste energie mai ieftina de la Montreal.
Hussein Obama a dorit sa ii ceara lui Harper sa mai dea niste carne de tun in Afganistan. Au murit doar 108 canadieni degeaba pe acolo, asa ca mai e loc de niste cadrave.
Alt aspect a fost o vraja ecologista, cica sa le astupe gura la papagalii care croncane de incalzirea globala.
Desigur, punctul forte a fost Afganistanul. Credeati ca Obama e mai prejos decat Bush? Razboiul de acolo e producator de bani pentru americanii destepti, si e nevoie acum ca Obama sa isi plateasca datoriile facute cu electoralele. Si cum Osbama Barack nu prea mai vrea sa moara numai negri americani, a venit la fraierii de canadieni sa le ceara "tara, tara, vrem ostasi!" " Pe cine?" Pe fraierii de canadieni!"
Asa superiorii si inteleptii soldati americani vor mai putea iar sa ii impuste pe canadieni cu un "frendly fire". Nu stiti povestea? Au fost o data ca niciodata, demult, candva, prin 2000 si ceva, cand niste piloti americani luasera Speed, un drog recomandat de doctorii militari. Din betia speedului care te face sa ai instincte foarte rapide la apasarea pe tragaci, americanasii au cam spulberat niste soldati canadieni, asa, ca daune colaterale. Ca sa faca si ei ceva.
Revenind, mister Osama Hussein Barak, care are un cumnat canadian, a spus ca iubeste Canada. Wonderful! Si ca va reveni aici! Splendid! Dar cand se va mai incalzi. Eu, unul, il inteleg. Si cand se vor mai destepta canadienii conducatori, as adauga.

Popular Posts