Romanica - Croatia (1-2)

Cum-necum, am avut acces si am vazut meciul in direct. Romanii = niste legume uscate si obosite. Fotbalul e cam ca un razboi, croatii stiu mai bine cum e. Lasati-i pe ei sa joace. Romanii au jucat ca de obicei, la pomana, cazuturi in careu dupa ce au fost condusi. Pomanarii. La golul 2 al croatilor au fost 5 romanasi depasiti de o minge care trecea pe langa ei la maxim 1 metru de picioarele lor paralizate. Croatia a avut un sut pe poarta in repriza a 2a si a dat un gol din ocazia aia.
Romania are nevoie de: 1. Aparare. 2. Atacanti care sa stie unde e poarta adversa pe un teren de fotbal. 3. Atacanti care sa bage si gol, daca tin la mama lor.
Calitatea jocului a fost jalnica, dar croatii au dat dovada cine-i stapanul. I-au invitat pe romani sa ia mingea, dar..n-ai cu cine.
Romania nu mai joaca fotbal din '94. Fara Hagi si Mutu, Romania este doar o fantoma pe tabela de marcaj. O umbra a echipei care scotea oamenii pe strada cand batea Anglia si Argentina. O echipa ca si tara. Niste bizoni.
Bai, cand ai un adversar in fatza, si ai ani de antrenamente in spate, reflexe, instincte...unde sutezi tu, bourene? In piciorul adversarului? Dar ma-ta te vede? Mda, au sa dea iar vina pe terenul alunecos, pe vremea rea, pe vant, pe atmosfera, pe arbitru, pe Iliescu, pe blestemele cameruneze, pe Magda Ciumac si Elodia...Piturca, tati, esti mai bun la barbut, la fentat masa la casinou, unde te-au prins cu camera de luat vederi mascata in pachetul de tigari...Nici acolo nu esti bun, ca te-au prins. Daca nu te chema Pitzi, erai acum la parnaie. Lasa-ne. Tu aduci oameni in echipa dupa ce declaratii dau ei in presa, nu dupa cum joaca. Mai bine ti-ai face un cercel in ureche, ca antrenorul croatilor, asa poate ai iesi si tu din anonimat...Dar ce vorbesc eu aici, tu esti oricum aranjat si nu-ti pasa deloc de vreun fan roman. Ah, daca ai primi bice dupa fiecare infrangere, ai stii si tu ce e sa pierzi. Asa, te doare la basca. Cum sa spui tu ca echipa ta a jucat mult mai bine si a avut mai multe ocazii? Tu ai vazut alt meci? Te uiti la alt sport? La popice?
Bai, dar sa nu-i batem pe croati chiar nici o data? Serbia e mult mai tare ca Croatia, si voi nu ajungeti nici la poarta adversa! Ati avut 1-0 si ati piedut meciul! Cu Franta ati avut 2-0 si tot ati pierdut!?!!! Pai voi credeti ca o sa vina Becali sa cumpere meciul? V-ati obisnuit in campionatul ala romanesc corupt total? Dar voi aveti masini straine, vile, figuri, jucati afara...ce va pasa? Asta e problema, nu va pasa deloc.

Popular Posts