Adio, Mondial 2010!

Romania - Serbia 2-3. Intrebarea era doar cu cat o sa ia Romania. De vina: terenul tare si mingea in colturi. Si arbitrul. Adversarii, noo!
Romanii si daca jucau singuri luau bataie.
Piturca se pregateste in taina de campionatul mondial de barbut acum. Are curul si gura largite si frigiderul umplut de carne de la toti romanii creduli, care sperau ca macar la fotbal Romania ar fi ceva.
Ce gluma proasta aceasta adunatura de smecherasi romani care isi bat joc de un popor de fraieri! Daca lumea se astepta de la puliticieni sa fie niste escroci, acum ar trebui sa invete ca si "marii" sportivi adorati nu sunt decat niste nesimtiti care lupta doar pentru burta lor!
Bravo "cu felicitari" sarbilor foarte inalti, care sunt o echipa de Barbati extremi, luptatori care joaca dur oricand, care nu lasa nepedepsite loviturile nepermise (vezi ce si-a luat-o Tamas dupa ce daduse si eu un cot in gura) si care merita sa ajunga mult mai departe decat penibilii pomanari ce cad pentru un penalty...Serbia are echipa de Barbati, romanii de muieri artiste, care stau mai mult prin cluburi decat la antrenament! De aia au si pierdut! Dar stati linistiti, toate talentele romanesti au vile si masini bengoase, nu ca amaratii de spectatori.
Pe cand sarbii au toti peste 1.80 m, portarul Lobontz e cel mai scund din Romania, mai mic si decat nea Boc.
2 Autogoluri (al3lea gol sarb tot autogol a fost - vezi filmul jos, inscrie nr 6 de la romani printr-o foarfeca deosebita!) e dovada clara ca Romania se bate singura de fiecare data. Banel Nicolitza e tare invidios acum, dar si razbunat. Foarte curios ca romanii ar putea castiga un trofeu pentru cele mai frumoase autogoluri din lume. Aici sigur ar fi primii!
Al2lea gol al romanasilor a fost din cauza ca s-a lovit mingea de cel mai dezorientat jucator din tara.
Multa carne-n frigider si companiilor a caror reclame umplu ecranul in momente importante! In special companiei Apla, nume a carui anagramare formeaza un drag cuvant tuturor meltenilor si pe care il doresc si eu in gura bancilor si mallurilor.
Dar-ar falimentul in voi, saracilor si ahtiatiilor dupa bani, si mult succes la inmormantarile rudelor de grad primar!

Popular Posts