Crin e holtei, nu?

Altfel nu-mi explic cum de a numit pe lista de europarlamentari numai femei. Una si una. La toti ne plac femeile, dar chiar asa, sa nu se sa se abtina chiar deloc saracu Crin? Io stiu ca abstinenta dauneaza grav, dar chiar sa le pui cu toate pe-o lista? Hai, una merge, dar chiar un harem? Sotii, foste sotii, viitoare sotii si liber profesioniste pe centura.
Lavinia Sancru ar fi avut loc la Liberali grupa mare. O vizita in biroul lui noul sef Crin si pozitia ar fi gata! Fato, ce astepti?
Adina Valean, actoala dama de companie a lui nea Crin, ar trebui sa se simta in pericol.
Tinand cont si cum se obtin aceste pozitii pentru EuroP, prin ce budoare, cred ca si Simona Senzual ar avea sanse mari, mai ales la ce coregrafie contorsionista are ea.
Asta e daca don Patriciu a gasit intelegere la cel mai chiulangiu parlamentar al Romaniei. Normal ca Don Patrik a cautat si el pe unul mai usor de influentat si ghidonat si l-a gasit pe femininul Crin. Asta nici nume de barbat nu are. Il si vad in shpagat in fatza lui Patrik. Si cu freza aia a lui de femeie, parul ala lung, matasos de cocota masculina...ah, simt ca ma indragostesc! Crin, my love! (Poate mushca, am auzit ca mai sunt niste locuri libere pt europarlamentari la liberali)...

Popular Posts