Lavinia o vrea si-o s-o ia!

Tampenia zilei: Una din multele campioane absolute ale sex-centurii pulitice romanesti, Lavinia Sancru (denumirea unei nefericite boli venerice i se potriveste la fix), a hotarat ca PSDul trebuie sa o accepte ca si canditat pe listele de europacalici. Asa, ca vrea ea.
Sancru s-a laudat ca s-a combinat prin 2001 cu un strainez socialist cu care vorbeste acu' la pertu, un nea Philip Cordery (Filip Cordeanu - de la "a cordi"). Cica a vorbit ea cu el dimineata la telefon si ala i-a spus ca "da, candideaza, fetito, de la PSD."
"Am vorbit azi la telefon cu Philip despre candidatura mea din partea PSD si s-a aratat incantat. Cu Philip sunt prietena din 2001, cand el era secretar al tineretului socialist, iar eu reprezentam PD pe langa socialistii europeni", a declarat Sandru.
De la fanteziile erotico-politice ale Elenei Basescu nu am mai auzit atatea tampenii debitate de o femeie care e lasata sa vorbeasca prea mult cu gura plina...Lavi este pe langa rau de tot, insa cred ca va pacali pe multi dependenti de viagra.
Acum fata nu mai e de dreapta, ci de stanga. A obosit cu dreapta si se schimba mina.
Pe cine ar interesa ca o traseista flamanda dupa ciolane carnoase vrea in PE?
Muierea asta este pe combinatie cu pampalaul de Gushe, zis "Flegma cu parasuta", de cand s-a aruncat din avion si a cazut in cap...E drept, Guse candida si la nicknamele de "Prostanacul", dar i l-a suflat la musteatza un altul, tot cu nume anatomic: Geana. Mai lipseste din tablou Muia si Laba. Fantastic, cum s-au adunat numele astea asa deosebite in aceeasi galeata cu zoaie!
In primul rand, Filip asta nu a vorbit cu Lavinia vreodata, dar agitata muierusca disperata dupa un scaun moale in parlamentul europei spune si ea ce viseaza noaptea.
In al 2lea rand, sufocata asta nu are habar pe ce lume traieste si ii crede pe romani prosti, dar chiar prosti. Tot ce discuta ea este cum sa acceada la un loc in Parlament, nu ce o sa faca ea acolo si pentru cine. Cum pentru cine? Pentru ea si pentru curu' ei!
"Imi mentin intentia de a ma inscrie in PSD. Daca voi fi aleasa in PE, nu voi parasi grupul PES, pentru ca si acolo sunt partide ecologiste. Este normal ca, daca socialistii te-au sprijinit in campanie, sa le intorci si tu favorul si sa activezi in grup", mai spune Lavinia Sandru.
Intentia de a te inscrie in PSD? Mmm, suna pericoios, mai ales pentru psdistii doritori de Sancru. Dar cine ar vrea-o pe aceasta fatza palida in vreun partid, in afara de partidul de apartament pe care il are cu Gushe?
Pentru educatia lingvistica a traseistei pulitice Sancru, nu exista decat pentru imbecili cuvantul "favor" in limba romana. Corect este "favoare".
"Sper ca anumite persoane din PSD sa inteleaga de fapt ca e nevoie de prezenta mea in PE. In plus, e nevoie ca ecologismul romanesc sa fie reprezentat in Europa."
Sigur ca da, traseista lu' tata! Ce frumos le mai zici tu! Ecologismul romanesc...care? Ala de uzi tu florile de la geam cand faci pipi? Sigur ca e nevoie de prezenta ta in PE. Si in PU e nevoie. Ce nu am inteles io: de ce aceasta diva pulitica nu candideaza din partea partidului ei de buzunar?
Sancru miroase ca daca va sta si mai cracanata in Parlamentul European va pescui alte penisuri straine, mai verzi si mai fraiere. Ei, chiar m-a facut sa lacrimez tupeul lu fata asta care vrea ea atat de mult sa reprezinte scumpul ei popor romanesc! si sa lupte pentru soarta acestei natiuni falnice, romanesti. Si chiar sa-si dea sangele pentru popor, in zilele cand e pe ciclu.

Popular Posts