1 Vagin + 1 Cioban = UE cu surprize

Becali si Vagin Tudor au sanse mari sa ajunga in Parlamentul European! Asta e dovada necesara ca romanii au conducatorii pe care si-i merita!
Becali in PE ar fi bomboana de pe coliva! Pina mai ieri se injurau si se manjeau cu rahat si acum isi fac sex oral unul altuia din placere si nevoie. Vadim tocmai ce l-a vizitat la carcera pe nea Gigi si i-a facut un oral scurt, ca sa il incalzeasca pentru faptele de erotism ce vor urma in campania de calificare la 200 m garduri spre Parlamentul European...unde se vor alege toate flegmele nationale cu impresii de vedete. Acum nu mai e la moda sa canti playback, ci sa candidezi european!
2 personaje despre care nu am crezut niciodata ca vor rezista mai mult de cateva luni pe piata politica civilizata! Qh! Dar m-am inselat asupra capacitatii intelectuale a poporului romanesc, care se dovedeste eminamente manelist si agrar! E o vina populara ca acesti 2 indivizi fara nici o sansa altfel ajung azi sa faca parte din cei mai vajnici candidati spre PE. Va inchipuiti ca astia 2 au sa ajunga in Parlamentul European fara macar sa fi fost alesi in Parlamentul Romaniei si nici macar sa fi atins numarul necesar de voturi ca sa intre in murdara cocina parlamentara romaneasca?! 2 viermi de cadavre au sa decida viitorul multor situatii care privesc tara aia, Romania...2 infractori de drept comun vor face dovada clara ca in Romania reusesti numai daca furi si esti infinit de nesimtit. Dupa ce l-a pupat zeci de ani in cur pe Ceausescu, VC tudor si-a facut partid si este atat de amenintat de a-si pierde ciolanul politic, incat s-a coborat spre Becali...Gigi e visul tuturor betivilor nationalisti ratati din Romania! Stim cu totii cum, beneficiind de atentia totala a presei de 2 bani, acest defect genetic a ajuns regele ecranelor si eroul manelistilor avortati.
Pe scurt, daca cei 2 limbrici nationali ajung in Parlamentul European, nu doar Mircea Badea va umbla cu pene de cocos in cur prin targ, ci tot poporul!

Popular Posts