125 arestati deodata in Toronto

Politia din GTA are anual un plan de parada armata, de obicei pe la inceputul anului. O actiune de o scala impresionanta, cica. Ma rog, asa a fost si cazul cu cei 18 smecherasi arabi arestati mai an in Missisauga, GTA drept teroristi. Au chemat atunci presa, au venit cu arsenal vreo 200 de ostasi sa prinda vreo 19 adolescenti care comandasera azotat de amoniu, ca ingrasamant. De fapt in cercul lor era un arab turnator insitigator care, ca sa isi ia banii de la Politie, ii punea pe copilasi intr-o lumina senzationala. De fapt, aia erau niste parliti care se imbracau in kaki si se uitau pe net la clipuri de razboi. Ce e cu oamenii astia acum? Sunt mai toti liberi, doar 4 cu ciocul mai mare au ramas in arest, dar ies si ei.
Ce a facut anul asta Police? A fantazat, generand ideea ca e ceva nou. Politia s-a dat, ca de obicei zic, la 2 din gastile din Toronto. Nu vreau sa discut acum de culoarea lor sau de ce impresii au cei din Toronto despre gastile astea. Politia a actionat impotriva lui MNE ((Markham Road/Eglinton Avenue East) si "400 Crew" (400/McCowan Road) — care operau undeva in sudestul Toronto. Un lucru bun e ca si de aceasta data Police a confiscat arme de foc, printre care si 2 AK47 incarcate, 1 sawed-off shotgun si 34 handgunuri. Mai putine arme la infractori, un oras mai sigur! Police a gasit si multe droguri: cocaina, marijuana si ecstasy, cat si mai mult de $430,000 in cash. I-au arestat pe astia 125 insi asa cum fac anual cu cei de la Hells Angels, cand merg prin barurile lor si mai aduna gun-uri, droguri, bani negri si tarfe.
Poate din povestea asta ar trebui sa invete in primul rand politia din Vancouver, cunoscuta pentru modul ineficient de operare si violenta gratuita.
Multi oameni chiar cred ca a fost ceva senzational, dar nu stiu cat de mult conteaza cati membri ai unor gasi sunt arestati la recolta anuala a politiei, pentru ca judecatorii ii vor lasa in libertate pe strazi in cateva zile. Ar fi interesant de vazut cati dintre acesti 125 vor ramane in custodie, cati din ei vor fi incriminati intr-un proces si cati din ei vor face deal cu "Coroana" petru a lua o pedeapsa de munca in folosul comunitatii.
Tot scandalul asta e un bun prilej pentru avocatii apararii de a face mai multi bani.

Popular Posts