Sfantul Gigi Gura de Aur cel Mare

In Vinera Mare ortodoxa, ca vinerea mare Catolica a fost deja, a aparut in Calendarul Crestin si Ortodox un nou sfant, cu cruce rosie (de furie): Sfantul Gigi Gura de Aur cel Mare si Viteaz! Sa traiscaca oile lu' matale, boerule! Atata au impins avocatii la judecatorii aia trei (castigatori ai unei excursii gratuite in Caraibe) incat au decis 2 din ei ca, fiind un mare pericol sociopat, nea Sfantul Gigi, Ingerul lanii pure virgine, tre sa Pasca fericit in mijlocul oitzelor lui multpreanemulse de saptamani. Si uite asa, intr-o noapte, pericolul social Becali s-a transformat in pocaitul Gigi, mulgatorul mioarelor Domnului. La noapte Sf. Gigi B. va da lumina la tot cartierul, din pragul barului machidonesc din Pipera, alaturi de ceilalti mafioti din clanul Becali. Mioarele vor fi si ele satisfacute ca li s-a intors stapanul ratacitor, care acum le vorbeste la toti numai in pilde si proverbe. Astept sa ma distrez dupa ce-o sa treaca efectul medicamentelor de calmare luate de Gigi la iesierea din parnaie, cand o sa se puna iar pe injurat procurori, judecatori, arbitri, antrenori, sefi de club si, desigur, pe iertatorii si uitucii de jurnalisti. Inclusiv pe"toata antena1 si toti muncitorii de acolo", ...de zdrente care sunteti, ...care sugeti... in frunte cu Dan Voiculescu" - citat Gigi Becali. No offence, A1.
Vor fi iar casinourile pline de flegmele becaliene si de amenintarile la adresa oricui il va supara cat de putin. Alta chestie simpatica: Se lasa de politica, dar dupa ce se face europarlamentar. S-a mai lasat Gigi de vreo 2 ori, cam tot asa.
Imi amintesc ca ascensiunea sumbrului mustacios Hitler tot dintr-o eliberare din puscarie a pornit. Nea Gigi, hai ca esti pe val, baga mare acum, fii mulgatorul fruntas!

Popular Posts