Michael, nu pleca! A, ba nu, poti sa te duci


Sa fim intelesi: Michael Jackson a fost un tip chinuit in copilarie si a ales sa chinuie si el copii cand s-a facut mare. Abuzatii au sanse mari sa devina abuzatori.
Ca muzician: O fi fost el mare artist, dar de 15 ani nu a mai scos nimic. Ce a facut in ultimii 15 ani? A molestat copii. Albume solo are doar 9. Si Adi Minune are mai multe. Ce a realizat el a fost pentru ca atunci in'80, nu erau multi cantareti mari de culoare. Clipul lui Billie Jean nici nu a fost acceptat la Mtv la inceput. Nu avea cum sa mai revina pe piata dupa 2000, orice ar fi scos. Nici un artist nu ar mai vinde acum 60 de milioane de discuri, cum a vandut el Thriller. pentru ca acum sunt prea multi pe piata si mai e si internetul.
El a fost purtat de managerii si impresarii care scoteau bani pe faima lui. A fost un produs, o marfa. O ciudatenie de la circ, spre final. Si aia l-au muls cat au putut si cand a expirat, la gunoi. Simplu. Si ce facea acum era nu un comeback, ci o incercare disperata de a mai recupera din milioanele de datorii pe care le avea la creditori. Daca ar fi fost dupa el, Maical si acum ar fi dormit in patutz cu un copilas, dar creditorii l-au impins acum sa cante la Londra inca de 50 de ori, sa acopere gaura. De aia baga in el droguri, ca sa reziste la 50 de ani sa se strambe pe scena fara sa crape in direct.
Ca om: Faptul ca era addictted to morphine/demerol imi intareste ideea ca omul avea o viata vraiste: 2 casnicii, copii facuti prin mame surogat, datorii de 400 de milioane...Nu avea prea multe cu finantele. Stia sa cheltuiasca, in schimb. Ma interb acum daca era macar barbat? A fost terminat de apucaturile lui pedofile. Si daca era pedofil cu baieteii, era si poponar. A platit zeci de milioane de dolari familiilor carora le-a abuzat copii, numai ca aia sanu il dea in judecata. Oricat de fan ai fii, cand auzi asta, incepi sa crezi ca e adevarat ce se spune despre el. Iar acum e mort si cei care au tacut cand era el in viata, vor vorbi. Clauza de confidentialitate nu mai e valabila. Avocatul lui deja avertizase familia ca tipul este dependent de droguri. Iar acum familia sare tiganeste ca cica doctorul i-a facut injectia cu Demerol...Pai de ce i-a facut-o? pentru ca MJ era un drogat dependent, pe langa ca era si pedofil. Cum sa vii tu imbracat in pijamale la procesul unde esti judecat pentru molestarea sexuala a unui copil? Pai asta e om normal?

Nu inteleg de ce acum lumea a uitat de pedofil si il ridica in slavi pe dansatorul cu mana la cuc...Adica asta e mesajul pe care il transmitea publicului.
Ca parinte eu nu l-as fi lasat in preajama copiilor mei. Voi l-ati fi lasat? Si atunci de ce sa ii aducem acum osanale? King of pop? Paul Mc Cartney il numea "boyman". Asta nu spune totul?

Popular Posts