Shock! Michael jackson IS Alive! Teleported on Mars

Rapoarte carora nu le dam crezare anunta ca Maical Jancson (Michael Jackson) a murit azi. A fost adus la spitalul UCLA, Los Angeles in 2 minute dupa ce-a cazut prin casa. E o minciuna in falsh! Starletul traieste bine mersi ascuns de dusmani, pe Marte.
E o miscare de Marketing, o sa apara LIVE la concertul din Londra de peste 2 saptamani. Annie, are you Ok?
Pacat, maica, ca mai putea canta. Dar bine pentru copilasii care ii stateau prin jur.
Cica barfele zice ca facut stop pardiac azi dimineata. Multe droguri? Pantalonii aia stramtzi? L-a parasit un pusti de 12 ani? So much pressure on him...vedeti unde duce stransul ala intre picioare si leocoplastu de pe deste? Nu moare nimeni la 50 de ani deodata, asa de stress. tre sa existe niste agravante...stimulente, o preconditie...Mare om, mare caracter...Nu a spus niciodata "nu"! Cand a fost vorba de copii...
Si din momentul asta toate panaramele de la tv care nu aveau nici un hoit de stire vor avea pe ce sa cante la tzambal. 2 saptamani nu o se opreasca, la fel ca atunci cand sora-sa, Janet, si-a aratat sinii in direct. Ciudata familie...
Toti reporterii aia care il spurcau ca e pedofil cu acte il slavesc ca pe zeul muzicii pop, poc, ar an bi, roc, heavi metale grele, jeaz, cam tot ce suna la ureche bine, el, Michael e regele lor.
Plang deja negrisorii pe strada mea. Babele suna la tv si bocesc pe melodiile lui, emo-sii ii downloadeaza melodiile de pe torenti si il baga la favorites, iar voi dormiti in Romania! si omu asta moare chiar asa, inainte de concert...naspa. Ce l-o fi apucat?
Si nu mai termina greva gunoierii astia in Toronto....
In memoria lui, cat si regretatului a Jonica Dolanescu, mai mai, o secventa din momentele in care erau impreuna, vii...

Popular Posts