Feminism si Canada sau Pasivitate masculina

In Canada si in America de Nord si-a facut simtita prezenta de ceva timp miscarea feminista.
Miscarea feminista este de sorginte comunista, de extrema stanga politica si influenta leftista se observa in modul de abordare al problematicii ideologice. S-a vazut cum comunismul a fost sustinut de feminism mai ales in Rusia anilor 70. Prin 1968 chiar se propavaduia exterminarea totala a barbatlior ("The elimination of any male is, therefore, a righteous and good act, an act highly beneficial to women as well as an act of mercy."-Valerie Solana). In 1982 s-au mai calmat si au decis ca trebuie lasati totusi 10% de samanta. Nice! Una din cele mai familiare fraze este ca "daca ar fi fost femei la conducerea USA, 9.11.2001 nu se petrecea". Si pace in lume, nu? Sa nu uitam ca multe razboaie aveau la baza disputa pentru femei.
Dar nici o problema, fetelor, nu trebuie exterminati barbatii. Se transforma singuri in femei. Se vede asta in Canada.
Sunt studii ale profesorilor de la U of T care atesta aceste probleme legate de gender.
In societatea canadiana barbatul a devenit ceva mai mic si pasiv: Pink man. Fara drepturi egale in fatza legii si mereu supus dublului standard legislativ. In orice alta cultura a umanitatii barbatul este activ, viril, in actiune si dominand. Nu, in societatea de business canadiana, micutzul baietel efeminizat de anii de matriarhat este un supus neautoritar, incapabil decat a se supune unor reguli care il injosesc ca fiinta umana, dar pe care le accepta din obisnuinta dresajului si de frica pierderilor ce ar urma daca spune "nu".
Cultura pasivitatii predomina intre barbatii canadieni. Sunt doar niste mormoloci care nu fac niciodata picioare sa ajunga brotaci. Aceasta este imaginea definitorie pentru barbatelul canadian: teribila si enervanta pasivitate si transformarea in cocota lipsita de aparare. Panselutze!
Excesul de hormoni femini a transformat chiar si politia canadiana. A fost nevoie de 4 politisti cu tasere ca sa puna la pamant un vizitator polonez neinarmat. Asta da barbatie! Au descarcat taserele in el pina a murit si acum probabil ca plang in perna si fa pipi noaptea in pat de eroi ce au fost! Mai mult, cand un tampit chinez a decapitat un tanar in autobusul Greyhound bravii politisti au privit cu orele cum chinezul se hranea cu parti din trupul mortului. Probabil se credeau la cinema, nu? La un film de actiune...
O fi de la apa. Feministele au decis sa se pise in apa si hormonii lor feminini sunt bauti de baietei. Si asa se transforma si ei in femei. Asa ca nu mai beti apa!

Popular Posts