Diaspora v-a salvat

"In Canada, una dintre tarile unde urnele au ramas mult timp deschise, ca urmare a decalajelor de fus orar, dupa ce votul se incheiase in Romania si se cunoasteau deja rezultatele exit-poll-urilor, prezenta in turul secund a fost cu aproape 1.300 de persoane mai mare (2.944 fata de 1.677). Pentru Basescu au votat aici 69,73%, iar pentru Geoana 18,35%.
Aceeasi situatie poate fi constata si in SUA, unde urnele s-au inchis abia luni, la ora 7.00, ora Romaniei. Astfel, in primul tur au venit la urne 5.404, dar la cel de al doilea tur s-au prezentat la vot 8.513. Dintre acestia, 80,21% au votat cu Basescu, iar 19,78% cu Geoana.
" ziare.com. * greseala la procente le apartine. Aia de la ziare com sunt deja cunoscuti pentru capacitatea lor mentala, cu IQ sub 3 cifre...Corect este 79.73 in Canada.
 V-a salvat Diaspora, aia pe care tot o injurati, bai frati romani. Aia care au
fugit din tara, aia la care nici nu le pasa de tara, aia care nu pun osul la asigurarile sociale, aia care culeg capsuni, aia care cara saci de ciment cu spatele, aia care trimit milioane de euro acasa...Aia care v-au parasit, nepasatorii!!!
Daca era sa ramaneti la mina moldovenilor si a oltenilor, Prostanacul national devenea cel mai Pinochio presedinte in viata. Asa a fost si el presedinte 4 ore. Nu cred ca mai apuca noul an tot presedinte la psd...Oltean arogant, cu aere de sefie....fost taximetrist.
M-a mirat totusi cum ziaristi cu vechime au sarit sa pupe fesele unui ptereodactil comunist, cum fosti actori cu foste talente (Diaconu Mircea), fosti poeti (Dinescu Mircea) si fosti guristi de presa (Badea Mircea) au dat si ei o limba bucuroasa reprezentantului oltenismului sovietic. O fi din cauza ca pe toti ii cheama ca pe prostanac? O fi din cauza sponsorilor din umbra? O fi de vina doar cei 70 de ani de comunism care a distrus in ei si in multi corifei orice urma de luciditate politica?
Ce se va intampla acum? Hrebenciuc se va ascunde cateva luni de finantatorii campaniei esuate, lundu-si probabil o vacanta intr-o tara araba, prostanacul va mai continua sa danseze inca vreo 3 zile pe mese, pina cand se va trezi in dureri anale, de la limbile luate, Crin va incepe brusc sa cante la alte usi, iar Base va incepe iar manevrele de culise, cu binecunoscutele scandaluri care vor face iar deliciul unei prese care acum are un puternic miros de fecale.
Diaspora a dat votul pentru Base. Sa vedem ce va face Base pentru ei? Deja stim. Nimic. Nici macar mersi nu zice.
Nu se va trai mai bine, vor fi datorii imense de platit, dar vor veni totusi banii de la FMI. Fara ei, Romania ar fi in faliment, cum e Grecia acum. Eventual va fi si un guvern in cateva luni, un buget pentru 2010, dar asta la anul, tataie, ca acum trebuie sarbatorit.
Echipa lui Base ar trebui sa isi dea singura un genunchi in oua pentru marea greseala cu clipul copilul lovit, nu l-au prevenit deloc pe Capitan si nici nu l-au sustinut dupa. Base a incasat-o in plin si exact ala a fost momentul in care a inceput sa piarda cu adevarat in punctul lui forte: femeile.
Un singur lucru mai zic: noi astia din Diaspora nu am plecat de fraieri, am plecat de desptepti!
Am plecat ca nu mai voiam minciuni servite cu orice ocazie!
Aici ne mint altii, dar noi nu ii mai credem deloc. Am fost mintiti mereu de comunisti, astia de aici cred ca ne mai pot pacali cu ceva?

Popular Posts