Monica are liber la produs

Eu mereu sunt in urma cu stirile. Dar acum chiar ma uit la Antena pe net si vad ca Monica si-a indeplinit visul ei de-o viata...Acela de a se imbogati din sex pe banii de la un mosh expirat.
Se pare ca nea Irinel se intelege muult mai bine cu babele si moshii, parintii prostituatei. de, sunt de aceeasi generatie...
La ce se gandea Irinel cand
a luat o parashuta de 18 ani de sotie, de la bara de otel din localul de streaptease? La cei 100 de ani, cum erea el, piticanie si uratanie, credea ca fata aia chiar il iubea? Monica Gabor cauta o scapare din ghiarele pestelui Nutzu Camataru, zis si "calaretu' fara cal alb", aka "the King". Fetita Gabor producea in Bacau de la 15 ani, prin cele 2 hoteluri de acolo. A fost vanduta de cateva ori pina a ajuns la Bucale intr-un bar de unde a pescuit-o/salvat-o Columbeanu.
Irinel era un pampalau pe vremea lu' Ceasca, se ruga de tiganul Voicu Madalin sa-i faca lipeala cu fete, el abia indruga 2 cuvinte. Era zero, dar tacsu era mare sef in PCR cu aprovizionarea sau asa ceva.
In fine, acum se lupta care ia fetita aia mica, Irina. Tot razbelul asta mediatic pentru ceva ce putea fi prevenit acum 5 ani, daca iri era treaz cand a lasat-o pe Anna Lesko.
Saracu Irinel are mereu aceeasi fatza de nevinovat fraierit, chit ca se imbraca ca un homeless si se crede super cool, chit ca se umple de viagra ca sa faca 3 min de sex oral, chit ca credea ca si-a tras prospatura de sotie...uite ca sotia tanara si-a gasit bulan mai gros in State si nu a mai asteptat sa crape shodorogul de Iri...ce trist e sa te numesti Irinel si sa ai 60 de ani....tatuca lui comunist la ce s-o fi gandit cand l-o botezat? la o fetita?
Moshule, ce tanar esti`` era cantecul pe care il punea mereu Monica cand voia un pic de carnatz afumat in galeata ei...Acum o sa puna ala cu `American woman`, ca orice curva care se ajunge.
Monica vine oricum incoace si sigur va ajunge la produs si prin Canada, la cum o mananca pe ea acolo jos.
ps: se pregateste perechea Pepe si Zavoranca Oana. for sure. este sau nu este paine si circ...

Popular Posts