Olympics Drugs Olimpiada drogatilor

Ne uitam zilele astea si asistam la Olimpiada Drogatilor si a coruptilor. Majoritatea celor care umbla cu cioara vospsita sunt cei din Asia, adica cei din China, Indonezia.
Cele de la badminton au aranjat meciurile, facandu-se ca scapa fluturasul la serve, in vazul tuturor. De ce ar mai fi chemate aceste tari sa participe data viitoare... Pai simplu, China este un mare sponsor al JO. Ei au bagat bani in tot, chiar si in arbitri. Nu ma plang nici de Americani, care se stie ca se dopeaza.
Nici cu cei din Canada nu mi-e rusine, si-au aranjat cateva medalii, se vedea pe fatza ca erau jocuri de culise si intelegeri pe sub masa.
Cea mai tare faza a fost cand toti au vazut cum o fata de 16 ani inoata mai repede decat un barbat adult de 24 de ani...ce nu se vede e ca domnisoara de 16 ani are mijita mustacioara si se barbiereste in fiecare dimineata cu gillette 3 mach.
Saraca chinezoaica mananca anabolizante pe paine si crede ca e soya. A, nu s-au depistat substantele dopante. NU inca. sa refaca analizele cu aceleasi mostre in 5 ani, cand vor fi metode noi de depistare...Nici est germanii nu se dopau, dar femeile lor aratau ca niste monstri genetici.

Popular Posts