Baselu WON!

base a castigat iar.
a cata oara? 7,8 victorii pe fatza, pe langa cele din spatele usilor inchise, ferite de public.
ideea e ca e un tip tare. cu ceva tupeu. legenda spune ca a intors o nava din drum doar pt a returna un video stricat in rotterdam, al unui marinar. he he.
a comandat Biruinta, cea mai mare nava din marina romaneasca.
a intrat in politica dupa 90 si a devenit din secretar de stat, ministru in guverul Roman, apoi a ramas asa si in guvernul Stolojan, dovada ca era bun. a fost de 2 ori deputat, cat a fost in opozitie.
a schimbat printr-o criza creata in dec 98 guvernul ciorbea chioru si a revenit minstrul "aici sunt banii dvs" in guvernul lui vasile. o alta victorie a fost indepartarea lui petrica roman dupa 9 ani de sefie de la comanda pdului. dovada ca traian te pupa si te face. e cred un tip care manipuleaza si castiga. i-a dat cu tifla lui Brigit Bardot cand a venit sa pupe-n fund maidanezii in bucuresti, btw, a scazut nr maidanezelor de 10 ori cat a fost el primar, numarul muscatilor de caini a scazut de la 1500/luna la 200/luna...a mutat chioscurile ambulante...a fost primar al capitalei. un om care a condus. care a stiut cum sa conduca...
da, conduce singur un Wv golf albastru si nimeni nu se supara.
o alta miscare interesanta a fost cand cel desemnat ca prezidentiabil era stolo si brusc el s-a retras, banguind tot felul de scuze...iar base era acolo langa el si plangea cu niste lacrimi mari...si i-a luat locul. se vorbeste de un posibil santaj al opozitiei indreptat spre stolo, care l-a facut sa cedeze locul lui base.

basescu s-a inconjurat de femei. fiind si acasa incoltit de 3 femei, cred ca stia ce greu e, asa ca avea experienta, de le-a luat pe langa ele pe elena si adriana...oricum, el apare tipul care se tine tare si care stie sa apere 3 femei, deci are multa priza la femei. mai ales ca si plange.
inca 2 victorii ar fi recuperarea ostaticilor din irak si condamnarea oficiala a comunismului.
ar mai fi si intrarea romaniei in uniunea europeana, dar asta e mai mult o chestie comerciala impusa...nu am fost aceptati, ci bagati, ca sa devina romania piata de desfacere.
ce i-as reprosa: presedintele telespectator, suna la talk showuri si face politica de canapea, din sufragerie. repetitia frazei : "va asigur ca"... a facut din presedentie o insittutie prea de gasca, fara autoritate impunatoare. presedintele cu sapca. prea de comitet.

dar chiar dc a revenit la cotroceni...ce va sckimba asta? certurile vor continua, ura va fi mai mare...nimic nou.guvernul, cu sustinerea parlamentului, ar putea sa schimbe Constitutia, diminuand puterea politica a presedintelui
acum romania e f in urma cu votarea pt europa.
la mai putin de cinci luni dupa intrarea in UE, Romania voteaza, dar nu pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European, cum fusese programat initial, ci privind destituirea presedintelui suspendat.
disputele politice risca sa incetineasca reformele esentiale, de anticoruptie si cele de justitie.
europa e nervoasa pe ce se intampla acolo..iar americii nu-i pasa, atata timp cat romania trimite carne de tun in locurile in care are nevoie america.
culmea ca a castigat cu voturile noastre, a romanilor din afara, care nu ar trebui sa ne pese de ce se intampla intr-o tara corupta. dar care am fost sa votam pt basescu. sa nu mai aud acum vreun comunist ca spune cate a facut el pt tara lui...ca noi astia de afara am facut mai bine. nu de certuri are nevoie acum tara asta, ci de ceva stabil. de asta l-am tinut pe base.
oricum, de afara romania pare mai aproape de ucraina decat de UE.
la Cotroceni va reveni un presedinte practic fara putere, iar executivul devenit ultraminoritar va fi nevoit sa treaca prin furcile caudine ale opozitiei pentru a putea
guverna.
cam asta e, deci, iar scandaluri pe paine. circus et panis.

Popular Posts