Hayssam a facut ochi. Si gura!


Vai, dar ce frumos! din seria "rapirea din Serai" a aparut pe piata si "Rapirea din Irak", de creatorul de moda sirian Omar Hayssam Abdulah Mohammed al Enspelea. Cat de mult suflet a pus el in aceasta wooden carpet, e de nedescris! acum,apare si la tv si acorda interviuri. Nici nu-i miroase gura, doar a aghiazma sfintita. Porumbelu' pacii eterne a zburat direct dintr-o puscarie romaneasca in Damasc. Unde se trateaza acum cu boabe pt plamini, burta, alea alea, ce-l mai doare pe dumnealui...si ce graieste acest luptator pentru libertate (freedom fighter, in unele limbi occidentale tradus si ca terrorist)?"Sa fiu lasat sa ma exprim liber. Acest mandat de arestare imi ingradeste libertatea de a a ma misca si vorbi. Sa fiu lasat liber doua saptamani sa ma exprim, sunt dispus sa vin si in Romania la proces sa spun tot ce am de spus sau la un consulat de oriunde din lume sau la o comisie rogatorie." Vino, domnule, la audiere. Vino acasuca. Plange celula dupa tine. El chiar crede ca dupa ce l-au scapat printre degete si au zburat din functie niste gradatzi mari, au sa il astepte cu fanfara si sa il asculte frumos cum minte? Pastilele alea l-au dereglat rau de abereaza asa.
Direct in jail cu el si acolo sa vorbeasca iar la cele 4 celulare pe care le avea in celula...hm, ciudat cum au ajuns telefoanele alea la el, dar presupun ca si-a platit factura la timp. Pe Omar Haisan, ca pe orice alt habardan, il mananca limba si nu are stare pina nu vine iar in Romania sa ne spuna adevarul si numai adevarul la ora de maxima audienta...Ma intreb ce acorduri secrete s-au mai incheiat inter serviciile secrete sau acum individul a fost lasat izolat si pe dinafara si tocmai pt ca nu mai are spate face acum galagie? Din partea mea, ii doresc la cat mai multe carpete, ca mai e loc gol pe peretii caselor din romania. Hai Allah Akhbar si Salem Alecum cu soia!
ps: FBI sau CIA il arestau pe Abdulahu asta imediat dupa convorbire...adica zhabharhazha a vorbit 2 ore cu antena 3 si nimeni nu l-a reperat, toti stateau si se uitau prostiti la tv si mancau popcorn? Ce spun eu, l-au lasat balta serviciile si acum urla singur ca disperatu'...Celula noastra, cuibusor de nebunii, te asteapta ca sa vii!

Popular Posts