Olandezii zbur(d)areti (nazisti)



boys are boys.
baietii tot baieti raman. se tin tare vad. olandezii. mai nou, fac reality show cu rinikii uneia. saraca, e pe moarte si o pun sa aleaga unu la care sa-i dea organu. rinikiu. are de ales din 3. si aia fac skandal, care sa il ia. se dau in stamba. plus ca mai e gasca de telespecatori care baga sms si voteaza. mai ceva ca la eurovision!
unii chiar cred ca e doar un hoax ca sa creasca ratingul la acest show. ceea ce e f posibil, stiind faptul ca toate big broadrerele au fost aranajate.
adevaru e ca nazistii astia au ramas cu un simt al eticului foarteee frumoss cultivat de nea Hitler de prin zona, de cand cu gazarea. la Ausvitz mai lipseau niste camere de filmat, printre evrei sa faca ghitleristii un reality show: "care face primu dush?"
printre alte programe artistice create de danezii de la BBN mai mentionam: "Shooting and Swallowing" underlining the impact of drug use, and another show on sex called "This is How You Screw."
he show has set off a storm of criticism, both at home and abroad, and many believe reality TV has gone too far.The government has condemned the program as unethical and inappropriate but said there is no law banning such a show. The European Commission has criticized it as being in "rather bad taste."
astept cu interes si donarea de sini si vagin.

Popular Posts