Monday, May 26, 2008

Alte chestii pocaite

dsp afacerile pocaitilor se pot scrie volume. curentul pocait vine din Vest si a prins f bine in Ardeal, unde erau zonele necoloectivizate. cotizatiile anuale cerute de "bisericile" protestante sunt o metoda simpla de a strange bani care apoi dispar in anumite buzunare istetze. si de obicei uneori se mai spala niste banuti in niste constructii de sedii megalomanice, cu o arhitectura kitch, proiectate in asa fel incat sa arate scumpe. dar ca stil arhitectonic, am spus ce sunt. intotdeauna am avut impresia ca cine se aduna in asemenea culte au ceva probleme la mansarda. e de ajuns sa privesti cum arata "casele de rugaciuni" ca sa te lamuresti ca cineva nu e normal la nivelul superior gatului.
spalare de bani, trafic de persoane... nu trebuie sa fie parte dintr-o conspiratie mondiala, e de ajuns sa fii arhitect si constructor, director de santier ca sa stii cum sa justifici niste banuti...mijmasuri cu facturile.

How contagious is the Wuhan Coronavirus?

How contagious is the Wuhan Coronavirus? (Ro) The attack rate or transmissibility (how rapidly the disease spreads) of a virus is indicated...