ce tot am cu pocaitii?

chestiile cu transfuziile se intampla, chestiile cu cotizatiile se intampla. vorbitul in limbi", "vindecarile miraculoase" sunt niste idei atractive, dar sectele astea ii formeaza ca mincinosi, trishori, shmenari, ticaloshi.
pocaitii sunt ahtiati dupa bani si lucreaza ca niste disperati, chiar dc au 3 case si 4 masini. nu am nici o invidie pe ei. dar dc ajung sa ma deranjeze pe mine sau pe altii, am unde ma duce si in 5 minute sunt pusi la punct.
sunt lucruri care se vad de la o posta. copii lor cresc intr-o izolare de restul comunitatii, se duc la scoli speciale pocaite, unde li se spala creierul de mici. toti vorbesc de sfarsitul lumii, de pocaire si de poarta orasului ierusalem care se va inchide si nu o sa mai fie nimeni acceptat in imparatia Domnului. atatea aberatii si speculatii la pocaitii astia! nu am nimic cu ei, doar ca ma face sa rad credulitatea lor. parca sunt idioti, in sec 21 sa mai crezi ca televizorul e arma dracului, internetul arma satanei, niste idei invechite! bine, se renunta in timp la ele (au renuntat la faptul ca cinematrograful e bezebut) ca sa se stranga bani de la enoriasi. toate aceste false religii au scop financiar. vad zeci de biserici si religii aparute ca ciupercile, si stiu ce vorbesc. david coresh e un exemplu clar. fii soarelui un alt exemplu. sectele alea japoneze, alea cu sarinul, alt exemplu. biserica scientologica altul. opus dei...fanatismul religios e o tampenie. pocaitii si islamistii se intalnesc in fanatism, lipsa de educatie si naivitate.

Popular Posts