Tuesday, October 14, 2008

alegeri in Canada, mai tata, mai

iese iar mutu asta de harper.

se parea ca liberalii castiga alegerile. greseala majora a lui harper sa convoace acum alegerile si sa nu ofere nici o solutie la criza financiara. a zis sa fim calmi, slow, dar nu e cazul in astfel de situatii. o mare rusine/greseala a facut harper. f prost pt conservatori a fost
f bun a fost tanarul conservator care a fost ministru de finante. bravo lui si...bravo alegatorilor, care dovedesc ca sunt inteligenti.
imi pare rau daca dijon ar iesi, pare un mare idiot si pampalau. il preferam pe cel de la ndp. harper s-a facut de ras cu modestia lui fatza de criza mondiala. jalnic.
numai ce inchisei 30 de min ochii si io=te ca conservele conservatoare castiga alegerile in canada. bravo lor, astept sa scada pst si sa dispara gays. si daca ii baga si niste viagra lu harper sa-l trezeasca, poate isi revin. aici conservatorii =dreapta, liberalii = stanga si ndp=socialism.
liberalii nu au gasit unu mai cu balls...l-au pus pe frisca ala care nici engleza nu intelege
stephan dion, ala de se uita dupa hartii sa citeasca dupa ele.
iese harper, herpes, mutalaul, e sters rau de tot. om de casa, pasnic. merge cu bancul asta:

Serpoaica: - Vorbeste-mi urat, iubitule.
Sarpele: - Sula!
Serpoaica: - Daaaa, asaaaaa !!!. Acum zi cu P.
Sarpele: - Supa.

marfa, au luat loganuri la pret de cadilac escalade in Rom.
acolo dealuri! ma enervez cand citesc de astea, dar o manea si trece.

How contagious is the Wuhan Coronavirus?

How contagious is the Wuhan Coronavirus? (Ro) The attack rate or transmissibility (how rapidly the disease spreads) of a virus is indicated...